Synnytyksen jälkeisestä vuodosta

Vierailija

Voisko joku kertoa kuinka pitkään jälkivuodon PITÄÄ kestää jotta kaikki on tullu pihalle?

Mä synnytin mein enkelitytön rv21+6 ja nyt mietin et kauanko tän vuodon pitää jatkua.

Ja millon sitä sais olla " silleen" tuon rakkaan miehen kans. Kun tahtois kovasti lohtua mut... en uskalla...Neuvosko joku?

Kommentit (2)

Vierailija

Riippuu hormooneista.En tiedä vaikuttaako lyhyempi raskausaika miten kestoon, mutta viime viikolla kun synnytin kakkosen niin sanoin kätilölle että vuoto alkaa olemaan jo todella niukkaa ja oli kolmas päivä toinen päivä synnytyksestä ja hän sanoi vuodon riippuvan hormooneista. Esikoisesta mulla oli kaks viikkoa verta ja viikko lisäksi valkovuotoa. Meni kuukausi ja verinen vuoto palasi.

Kätilöllä jonka kanssa juttelin sairaalassa on viisi lasta joista jokasesta ollut oman pitusensa ja tyylisensä vuodot.Kannattaa soittaa neuvolaan jos painaa mieltä.

Vierailija

Itselläni molempien raskauksien jälkeen vuoto on kestänyt 3vkoa ja seksiä ollaan heti vuodon loputtua harrastettu kondomin kanssa. Vasta jälkitarkastuksen jälkeen on otettu kondomi pois (jos siis ehkäisy muuten kunnossa). Sulla voi vuoto loppua jo viikossa, parissa kun raskaus ei mennyt loppuun asti. Äitipolilta kannattaa kysyä tuosta vuodosta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat