Onko monta äitiä, joka on työttömänä?

Vierailija

Miten meinaatte hakea töitä vai meinaatteko heittäytyä isännän elätettäväksi?

Kommentit (8)

Vierailija

Täysin sama tilanne kun kolmosella, minun vaan pakko kohta saada töitä et saadaan leipää lisää..... Haluaisin kyl olla kotosalla, en ainakaan koululle enää!

Vierailija

Kesäkuun lopusta saakka ollut. Eikä ole kiire töihin. Pitäisi ensin keksiä, mitä haluan isona tehdä. Aiemmin olen työskennellyt aineenopettajana ja tutkijana, mutta ne hommat ei enää kiinnosta. Joskus ensi vuoden puolella voisin alkaa tosissani miettiä, mistä voisin töitä hakea :)

Vierailija

jälkeen toisiin hommiin, mutta ei varmaan onnistu tällä kokoonpanolla...

tarvisin parempaa liksaa!

Ja kaksi pientä lasta ei kiinnosta työnantajia.

Vierailija

sitä ennen ja vanhaan työhöni en enää voi palata. Uuden ammatin hankinta edessä ja jo toista kertaa. Ikääkin jo 38 vuotta. Aika työkkärin kuntoutusohjaajalle varattu. Elättävä isäntä puuttuu ainakin meikäläiseltä ja vaikka ois niin silti hankkisin itselleni uuden ammatin.

Vierailija

joten nostan sitten kotihoidontukea.Menen tosin töihin muutaman viikon kuluttua. Oman alani töitä ei tällä paikkakunnalla ole, joten muuta sitten. Käteen jää hoitomaksujen jälkeen n. 300 e kuussa, mutta pakko tehdä, jotain kun ei näytä sitten hyvältä CV:ssä tuo kotona makoilu. JA SUURperheen äidin on kyllä OIKESTI tosi vaikea saada ylipäätään jotain työtä, ainakin täyspäiväistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat