Naapurit...=( mielipiteitä...

Vierailija

Asutaan rivitaloyhtiössä, jossa on yhteensä 24 asuntoa...

Vastapäätä meitä asuu oikein vali vali mummeli. Jostain syystä tää mummeli tulee aina pihalle puhumaan kännyynsä kun soittelee poliisille ja muille tahoille näitä valituspuheiluitaan...Satuin äsken kuulemaan, kun mummeli teki poliisille rikosilmoitusta kolmesta koirasta jotka ovat pihalla irti ja heidän läskistä isännästään, joka ei piittaa mistään...

Mummeli perusteli valituksensa sillä että pihalla leikkii 2vee tyttö, joka pelkää koiria ja vielä joutuu koirien raatelemaksi ja tytön äitikin on peloissaan...No tuo tyttö sattuu olemaan minun lapseni ja tuo peloissaan oleva äiti minä. Koskaan en ole tuon mummun kanssa jutellu, enkä edes tiedä mitä koiria/omistajaa hän tässä tarkoittaa...Mitä te tekisitte tässä tilanteessa, pitäisköhän poliisille kertoa meidän puoli tarinasta, että mummeli vaan häiriköi??????

Kommentit (2)

Vierailija

meillä mummeli toi 2 filmiä lainaksi,ilman että pyydettiin,palautettiin ne ja nyt väittää että niitä oli 4 ja tekee ilmoituksen poliisille,tällä mummolla ei ole käytös tapoja,kun hänelle aukasee oven kävelee suoraan sisään,ei kysy onko tervetullut ja sit ei lähde millään pois.

Muut naapurit valittaneet samaa.Ei kysy heiltäkään passaako tulla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat