Liberosta pissan haju tulee läpi...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oletteko muut huomanneet, että Liberosta tulee pissan haju läpi?!? Teippivaippojen aikaan käytin Pampersia, eikä pissa ikinä haissut... nyt housuvaipoista Libero istuu pojalle paremmin ja ihmettelen vain, miksi tuo haju on niin voimakas??? Onko pojan pissa tullut vahvemman hajuiseksi vai onko Liberossa jokin " ominaisuus" että haju tulee läpi???

Haju tulee vaikka vaipassa ei olisi kuin pieni liraus pissaa...Tyhmältähän tämä kuulostaa, mutta ihmettelen vain :D

Kommentit (12)

Vierailija

Ollaan alusta asti käytetty lähes koko ajan (tyttö 2kk) liberoa ja vertailun vuoksi ostettiin sitten pampersia ja se hais huomattavasti enemän pissalle..niin se on erilaista.

Vierailija

vaipoissa valmistusvirhe. Käy lääkärissä vauvan kanssa. Jos tulehdusta tai virtsan hajuunkin joskus vaikuttavaa ruoka-aineallergiaa tai muuta sairautta ei löydy, ota yhteyttä vaippojen valmistajaan. Viallisen tuotteen tilalle saa uuden.

Vierailija

niinkuin anemos tuossa totesi. äitini sanoi jo ihan parin viikon ikäselle vauvalleni, että kylläpäs sun pissa haisee jo vahvalle ja sillon koitin ottaa selvää esim. netistä että mitä ihmeen ainetta ovat lisänneet vaippohin. liberolla kun mainostavat, etteivät lisää mitään voiteita niin voisiko tässä olla kyse sellaisesta? paketin kyljessä ei ole " valmistusainelistaa" .

pinnassa näkyy jotain kun tarkaan katsoo ja mietityttää tosiaan, onko ihan hyväksi lapsen iholle...

Vierailija

Saman olen huomannut minäkin. Syyksi arvelen sekä vaippaa että pissan hajun voimistumista kiinteiden myötä. Haju on toisaalta myös hyväksi: minä olen ainakin siitä todennut, että nyt taitaa olla aika vaihtaa vaippa...

Vierailija

Kun käytän päivisin kestovaippoja (harsoja ja villahousuja), ei pissa haise ollenkaan! Mutta aina kertakäyttövaippoja käyttäessäni (yöllä tai matkoilla) haisee jo eka pissa vaipasta läpi. Jokin kemiallinen reaktio tapahtunee siis kertiksen täyteaineiden ja pissan kanssa niin, että se haju tulee vahvemmaksi?

Vierailija

Kyllä musta vaippa saakin haista. Just vaikka sen takia että tietää vaihtaa. Eikö Pampersissa tosiaan haissu yhtään? Me ollaan käytetty periaatteessa koko ajan liberoa.

Vierailija

poitsu on selvästikin juonut liian vähän ja pissa on keltaista ja sitä on vähän. Kannattaa kokeilla nesteen lisäämistä. Mut voihan se muksun pissin koostumus olla erilainen ja tosiaan reagoida eritavoin eri merkkeihin. (Mut tosiaan haiseehan se aikuisenkin pissa jos on juonut liian vähän.) Musta tuntui kun Pamperseja kokeiltiin et ne ei hengitä läheskään niin hyvin kuin Liberot, joten voisko se hajukin tulla sieltä sit huonommin ulos.. Liberoita käytetty koko ajan (paitsi tietty ne koeajat).

Vierailija

Meillä on kokeiltu varmaan kaikki vaippamerkit läpi ihan kokeilumielessä ja todettu, että Pampersit istuu parhaiten. Tuntuu että Liberot ja Lidlin vaipat ei pysy paikoillaan laittaa ne sitten miten tahansa. Mutta tosiaan tuo haju on mustakin vahvin Pamperseissa. Yksi päivä ja mietin, että onko vauvalla jokin pielessä kun niin pistävä haju tuli vaipasta ihan pian vaipan vaihdon jälkeen. Mutta haistoinpa sitten puhdasta ja kuivaa Pampersia, siis suoraan paketista. Ja siinähän oli jo valmiiksi sellainen pistävä haju!!! Eli kun se vielä pissasta kastuu, oli seuraus inhottava (ei kylläkään paha) haju.Eli varmasti ei ollut meillä ainakaan kysymys mistää tulehduksista tai sairauksista, vaan ihan vaan vaipan koostumuksesta ja SEN hajuista!Mutta siis, muut vaipat ei musta ole haisseet sillälailla ku Pampers, mutta silti Pampersia käytetään meillä!

Vierailija

mutta tulkoon nyt todetuksi, että meillä Pampers aiheuttaa saman - niin teki esikolla 4 vuotta sitten ja sama juttu tällä pikkukakkosellamme, sekä teippi-että housuvaippaa on tullut kokeiltua ja haju on nenässäni (ja miehen) heti ekan pissan jälkeen ollut jo vauvana ihan kauhea. Siksikin siis käytämme Liberoa, jossa tätä ongelmaa ei ole. TOki jos vaippa on yön jäljiltä ihan piripintaan, haisee Liberokin.

Vierailija

(Itse ostan nykyään pelkästään lidlin vaippoja, todennut ne parhaimmiksi)Mummu toi paketillisen pamperseja toissa päivänä ja huomasin heti, että yhdet pikku pissat ja vaippa lemuaa jo kuvottavalle. Sen haistaa, vaikka vaatteet päällä, leijailee sellainen inhottava haju sieltä vaipasta vaatteiden lävitse. Tiedä sitten mistä johtuu. Yleensä kaikki kehuu noita pamperseja.Esikoisella käytin pelkästään liberon vaippoja ja olin tyytyväinen. Nyt tällä kuopuksella (2,5kk) käytin alussa liberoa, mutta jostain syystä ne falskasi useina öinä, joten vaihdoin lidlin vaippoihin ja nyt todella tyytyväinen; ei vuoda eikä haise.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat