Gallup rattaista

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millaiset rattaat olette ottaneet käyttöön yhdistelmärattaiden jälkeen ja minkä ikäisenä? Meillä on käytössä Brio Nova-yhdistelmät (olen ollut tosi tyytyväinen) ja ajatuksena olisi ostaa seuraavaksi rattaat, joissa olisi isot pyörät ja selkänojan saisi " uniasentoon" . Kuitenkin rattaat saisivat mennä pieneen tilaan... Kiitos ;)!

Kommentit (3)

Vierailija

Hei! Me ostettiin Emmaljungan EC-1 sport malli uutena, ja otettiin käyttöön jo kun poika oli 5kk vanha. Ne on olleet loistavat. Tarpeeksi tukevat ja tilavat, mutta ei kömpelöt. Ja nukkumaan niissä pystyy meidän vajaa 3v. poika vieläkin (tosin nyt rupeaa olemaan ahdasta).

Eli voin suositella niitä. Eikä mitään ongelmia ole ollut, mikään osa ei ole hajonnut, vaikka käytämme niitä ihan jokä päivä tosi paljon.Veera

Vierailija

Ostin kun lapsi täytti 2v. Olin todella kyllästynyt isoihin rattaisiin. Hän ei kesälläkään enää nukkunut päiväunia rattaissa (vaan sängyssä) joten ei haittaa vaikka selkänojaa ei saa uniasentoon.Kevyemmät kuin jotkut sateenvarjorattaat ja kevyet työntää ja menee pieneen kasaan. Harmittaa etten hommannut jo kesällä näitä.Pienet pyörät mutta ajaa asian tarha-koti-kaupan väliä kulkevalle.

Vierailija

Meillä on Carenan Sprint -kuomurattaat kolmipyöräisenä (saa myös nelipyöräisenä). Ilmakumirenkaat sekä selkänojassa kolme asentoa (pysty, " lepoasento" sekä ihan makaava). Menee suhteellisen pieneen tilaan (vaunuihin verrattuna) mutta ei tietysti lähellekään mitään matkarattaitten luokkaa. Mukana tulee jalkapeitto.Noista kyllä kannattaa huomata että takuuaikaa noilla rattailla on vain puoli vuotta eli kertonee hieman laadusta. Meillä ei mitään ongelmia ole (vielä?) ollut mutta rattaat ovat olleet käytössä vasta n. 9kk. Otettiin käyttöön jo kun tyttö oli 6kk. Näppärät ovat työntää.-minskuliina

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat