Annatteko miehenne laskea spermat sisäänne, vaikka ette ole enää tekemässä lasta?

Vierailija

Vai oletteko vaatineet mieheltä kondomia siisteys- ja hygieniasyistä siitä lähtien, kun kaikki lapset on hankittu?

Kommentit (15)

Vierailija

aiheesta tänään päiväkaffeella :)

Meilläkin on lapsiluku juuri tullut täyteen. Mies varmaankin menee laittamaan piuhat solmuun. Joten mömmöjä ei voi laskea sisään joten on hankittava kortsuja matkaan. ainakin vähäksi aikaa,,,

Onhan se märkyys tosi kurjaa, mutta kaipa se on " kestettävä" ;)

Vierailija


kuulostaa vähän omituiselta, jos ei anna oman miehensä laskea sisään hygieniasyistä. Tällaisella ihmisellä saattaa olla patoutuneita tunteita seksin suhteen; äkkiä ohi, ilman hikeä ja spermaa jne. Nämä aspektit kuuluvat mielestäni seksiin.

Vierailija

Ei voi olla totta!! En kyllä yhtään ihmettele korkeita avioerolukuja tilastoissa ja pettäviä miehiä. Ei ole kyllä ikinä tullut mieleenkään, että se märkyy tuntuisi jotenkin inhottavalle. Pikemminkin kiihottavalle ja onhan se merkki onnistuneesta rakasteluhetkestä. Mutta kun on täälläkin näitä naisia, jotka julistavat seksin olevan inhottavaa ja että voisi olla ikuisesti ilman, niin kyllähän se jo kertoo, että jokin sillä alueella on joko jäänyt kehittymättä tai sitten kuollut.Tuntuu varmaan miehestä kivalle, kun muija nyrpistelee " klönttisille mömmöille" nenäänsä ja tivaa, että " et sitten laske niitä sisään!" .

Ja vastaavasti jos jokutänne kirjoittaisi, että hänen miehensä sanoi edellisen illan seksin aikana, että " haiset inhottavalle" tai " limasi inhottavat" , niin jo pitäisi jättää kiireesti SE SIKA!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat