Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysyisin neuvoa korvien putkitus asiaan!?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pojalla oli korvatulehduksia ennen kesää 4-5. Kesällä todettiin, ettei putkia tarvitse. Nyt hänellä on taas alkava tulehdus, mutta ei pahoja oireita. Kannattaako kuitenkin putkittaa, kun tämä on kuulemma äidin päätettävä?!!?Flunssa on kestänyt nyt 4 viikkoa ja välillä herää öisin itkemään. Päivällä pirteä kuin peipponen, räkätaudista huolimatta.

Vastustaako kukaan putkia jos niin miksi?

Kommentit (6)

Vierailija

Siis, meillä putkitettiin reilun vuoden iässä ja kierre loppui siihen. Ennen tätä oli tulehduksia kerran kuussa. Jälkeen ollut ainoastaan yksi v.2004 syksyllä ja sekin lievänä... Ihanaa, huokaa koko perhe, jo ihan yöunien kannalta, siis kaikilla =). Nyt on ilmeisesti putket irtoamassa itsekseen...

Vierailija

Kyllä mielestäni teidän kannattaisi putkittaa, säästyisitte monelta huolelta ja harmilta. Meillä alkoi korvatulehduskierre samalla tavalla, vuoden iässä tulehduksia maaliskuusta juhannukseen ja elokuussa alkoi sama ralli heti kesälomien jälkeen. Putkitus tehtiin sitten joulukuussa (tulehdus oli päällä leikkauksessakin) ja sen jälkeen tuli vielä kaksi tulehdusta, toinen heti parin viikon päästä putkituksesta ja toinen vähän myöhemmin. Mutta siihen ne sitten loppuivat, sen jälkeen ovat korvat saaneet olla rauhassa. Meillä olivat tulehdukset myös vähäoireisia, mutta putkituksessa todettiin että toinen korva oli jo liimakorva, joten mielestäni putkitus kyllä kannattaa vaikka tulehdukset eivät olisi kivuliaitakaan. Pääsee elimistökin vähän vähemmällä kun ei ole jatkuvasti antíbioottikuuria päällä.Vierailija

Meidän tyttöselle, kohta 2v, laitettiin putket huhtukuun lopussa, kun korvatulehdus kierrettä oli kestänyt noin puoli vuotta. Siihen loppui tulehdukset eikä tavallinen räkätautikaan ole niin ärhäkkä kuin aiemmin. Tosin kaksi viikoa sitten kävimme kontrollissa ja vasemman korvan putki oli irronnut, lääkäri sen sitten huuhteli pois ja sanoin vaan että 4 kuukauden päästä kontrolliin. Tuosta on siis kaksi viikkoa ja nyt on tyttö alkanut sanomaan että korvaan sattuu ja juuri tuohon vasempaan korvaan että olisikohan tulehdus taas aluillaan siellä. Kannattaa todellakin putkituttaa korvat, on lapsella ja koko perheellä helpompi olla.

Vierailija

Tosiaan putkien laitolla ja risojen leikkauksella meidän perheessä alkoi uusi elämä.Oli jatkuva korvatulehduskierre, liimakorva jne....Itse suosittelen.

Vierailija

Itse ajattelen että putkitus on kuitenkin paljon parempi vaihtehto kun esimerkiksi pysyvä kuulovamma, jatkuvista tulehduksista.Kaikilta olen kuullut vain positiivista palautetta, ainoastaan mieheni on vastaa, koska kokee että lapsuuden kaveri kuuli huonommin juuri putkien takia.

Uusimmat

Suosituimmat