2-vuotias hammaslääkärissä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten ihmeessä olette selvinneet uhmaikäisen hammaslääkärikäynnistä? Meidän tyttömme ei kyllä taatusti avaa suutaan vapaaehtoisesti. Mitä kikkoja olette käyttäneet vai hauisvoimallako pitäneet hänet tuolissa kiinni..?

Kommentit (4)

Vierailija

Mutta meillä jouduttiin viime keväänä käymään ihan oikeasti lääkärillä kun poika satutti etuhampaansa ja käytiin sitten tarkistamassa vauriot. Homma meni oikein hyvin kun vähän sattumalta juttelin kotona ennen lähtöä pojan kanssa asiasta ja alkoi siinä minulle näyttämään hampaitaan, sitten tartuinkin tilaisuuteen ja harjoiteltiin kuinka siellä lääkärissä ollaan ja kuinka lääkärille hampaita näytetään. Kylläpä oli poika hienosti lääkärissä, aukaisi suunsa kun pyydetiin ja piti kiltisti auki niin kauan kuin tarvittiin.

Vierailija

Hammashoitaja tutki suusta purennan ja otti reikäbakteerinäytteen. Juttelimme onko tuttia, pulloa ja mitä syö, karkkia, makeita herkkuja ja mitä juo, mehuja, limsaa? Meilä ei reikäbakteeria löytynyt ja ruokailutottumukset oikein joten 5 vuotiaana seuraavan kerran, ellei mitään sitä ennen tule. Hampaiden harjausta myös näytti.

Vierailija

on lähinnä keskustelua ruokailu- ja juomatavoista ja katsotaan mitä pystytään. Kolmevuotiaani kanssa kävin muutama päivä sitten hammaslääkärissä. Istui itse tuolissa, jonka hoitaja laski alas. Hyvin antoi katsoa, mutta takahampaita tarkistettaessa rupesi yökkäilemään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat