Nyt loppui lattiarätin kanssa heiluminen !

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siskot ( ja veljet kanssa )Antakaa hyvät ihmiset joku vinkki edes, kun täällä ei saa ketään varsinaisesti mainostaa, että mistä saisin tähän 3 pikkupojan huusholliin siivojan , sellaisen joka hoitaisi myös kerran viikossa pyykkäyksen, ainakin osittain. Isot firmat toki tiedän , mutta pienemmistä ei ota selvää, yksilöllistä palvelua kaivataan. Olen nyt sairaana olevan pikkuiseni kanssa kotona ja taas tämä sekasotku kaatuu päälle. Kumpikin vanhemmat ollaan vaativissa päivätöissä, ei riitä enää potku muuhun. Asutaan Espoossa.Kommentit (2)

Vierailija

Kiitos vinkistä, tuota saittia en tiennytkään. Kahlaampa sitä nyt ensi alkuun läpi. Ei tätä oikeesti kukaan jaksa, tai sitten pitäää olla joku supertehopakkaus, jo aikoo saada paketin kestämään kasassa. Menin siis töihin takaisin pari kuukautta sitten ja tämä homma karkaa nyt käsistä.

Illat ja viikonloput on kyllä saatava järkevämpään käyttöön kun nykyisin. Voisi esim. leikkiä lastensa kanssa ihan aidosti ja pirteänä !

Vierailija

Tuolta löytyy etenkin PK-seudun yrittäjiä / palveluiden tarjoajia.Yksi parhaista puolista listassa on se, että sinne valikoidaan vain niitä, joilla on esittää veroasiat ja muut virallisuudet eli kaikki firaabelit eivät keiku mukana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat