Onko kenelläkään osunut ennustajan tai selvännäkijän " ennustukset" nappiin?

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

ennen kun tiesin olevani raskaana, anoppi soitti vakkariennustajalleen. eukko sanoi, että olen raskaana, syntyy pienikokoinen, ruskeasilmäinen, vilkas poika. pari päivää tuon puhelun jälkeen tein testin ja plussaa näytti. poika painoi syntyessään 2620kg ja pituutta 46cm. silmät on ruskeat ja poika vilkas=)

tämä sama ennustaja ennusti ennen kun oltiin tavattu mieheni kanssa, että mieheni tapaa kesällä 2000 elämänsä naisen(siis minut;)) ja tulee jokin käännekohta. eli nämä meidän poitsut=)

Vierailija

Tuttuni kävi ennustajalla ja tämä kertoi että hän on naimisissa vuoden jonka jälkeen tulee ero. Tutulle tuli kiire naimisiin ja nyt hän pettää ja vehtaa jokaisen vastaantulijan kanssa. Varmistaa ilmeisesti että ukko heittää pihalle vuoden kuluessa. Terveisiä vaan Maaritille.

Vierailija

Tiesi paljon perheestäni, siis asioita, joita ei periaatteessa voi tietää, koska meillä ei ole ainoatakaan yhteistä tuttua, ja asutaan eri paikkakunnilla. Ennusti, että tulen saamaan vielä yhden poikalapsen, terveen ja suloisen, josta tulee koko perheen " lemmikki" . Sanoi, että samana vuonna näkee parit rippijuhlat ja ristiäiset. Kun kysyin, että kenen ristiäiset, niin sanoi, että tuon poikalapsen. No, kolmen vuoden kuluttua sitten vietettiin samana vuonna kaksosten rippijuhlia ja iltatähtemme ristiäisiä =) Ja tuo pahnan pohjimmainen on kyllä tosi helppo ja suloinen ja siskojensa silmäterä.Kertoi myös, että tulemme ostamaan vanhan talon kaupungin laidalta, jota näkee mieheni remontoivan. Unohdin jo tuon jutun kokonaan, kunnes tuli eräänä iltana mieleen, kun mies tosiaan oli remontoimassa sitä taloa =)Harmi vaan, kun sanoi, ettei näe lottovoittoa tms. mutta ehkä ne mun elämäni lottovoitot onkin nuo lapset=)Paljon muutakin, esim. esikoisen kohdalta on käynyt toteen. En usko, että pystyisin vaikuttamaan omalla halullani noihin tapahtumiin, eli elämään ennustuksia todeksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat