hintavertailu / korkeakiilt. keittiökaapit (Nixi, Topi, Domus...)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Meillä on ollut edellisessä asunnossa Ikean valkoiset korkeakiilt. keittiökaapit, johon ollaan oltu ihan tyytyväisiä.Uudessa asunnossa on tarpeen tehdä keittiöremppa ja harkitsen nyt muidenkin liikkeiden vaihtoehtoja. Hinta-laatu -suhde pitäisi olla aivan kohdallaan. Tekevätkö varsinaisissa keittiöliikkeissä samaan hintaan keittiösuunnitelman omien toiveiden pohjalta? Mieluiten en laittaisi keittiön kaappeihin ylettömästi rahaa.Onko kokemuksia painaen avattavista keittiökaapeista. Ovatko epäkäytännölliset sormenjälkien takia? Entä onko mattavalkoisia MDF-ovia riittävän helppo pitää siisteinä (vrt. korkeakiiltoisten helppo pyyhkiminen)?Suurkiitos kaikista kommenteista!

Kommentit (3)

Vierailija

Keittiössä korkeakiiltoiset valkoiset ovet ja kodinhoitohuoneessa sileät mattapintaiset ovet. Molemmat on olleet helppo pitää puhtaana, meillä tosin vetimet.Edellisessä kodissamme oli Topin mattaovet ja ne olivat jotenkin koko ajan likaisen näköiset - saattoi johtua hintaryhmän 1 ovimateriaalistakin...Pyysimme tarjoukset kolmelta toimittajalta: Topilta, Parmalta ja Puustellilta. Topi karsiutui heti alussa pois, koska myyjä toteutti suunnitelmassaan omia näkemyksiään " tällainen kiva avohylly johon voi laittaa sitten vaikka kuparipannuja" vaikka oli toivottu hyvin pelkistettyä kettiötä. Topi ja Puustelli eivät hinnassa olleet kaukana toisistaan. Parman tarjous oli halvin mutta suunnitelma jotenkin tavanomainen ja kokonaisuuden vaikutelma lattea. Puustelli tuli valituksi oikestaan juuri sen vuoksi, että myyjän kanssa olimme heti samalla aaltopituudella ja jo ensimmäiset kuvat olivat sitä mitä olimme toivoneet.Puustellin suhteen on kuitenkin pakko sanoa että olemme olleet eritäin pettyneitä asennuksen laadukkuuteen - monta ovea piti vaihtaa heti alussa kun ilmeisesti ruuvimeisseli oli vetimiä laitettaessa hiukan lipsahtanut ja kaapeissa oli järkkyjä naarmuja, sokkelit irvistelivät ja mm. yksi sokkelinosa irtosi kesken taloesittelyn (tosi hyvää mainosta Puustellille).Nixi oli listoilla mutta kiireen vuoksi jäi sieltä tarjous pyytämätä mikä harmittaa, koska olen nähnyt sittemmin muutamia todella upeita Nixin minimalistisia keittiöitä juuri korkeakiiltoisilla ovilla -mm. uudessa Glorian kodissa yksi juuri tuollainen, ilman vetimiä toteutettu valkoinen avokeittiö.Keitiöfirmat tekevät suunnitelman, eli piirtävät sinulle kuvat täysin veloituksetta. Kuvia et saa itsellesi ennen kuin kauppa on vahvistunut, eli et voi ottaa kuvia yhdestä paikasta ja marssia niiden kanssa esim. Ikeaan. Kuitenkin näet kuvat ja keskustellessa myjien kanssa saat kenties hyviä ideoita tai pystyt hautaamaan jotain omia ideoitasi. Eli tarjouskierros kannattaa vaikka se on kyllä hiukan rasittavaa, yksi " istunto" vie väkisin aikaa ainakin tunnin.

Vierailija

viimeisen tarjouksen kvikistä ja hinta ei ainakaan huimaa - todella ison keittiön kalusteet (kiiltävää, laatikostoja yms) 5000¿! Vrt kallein tarjous oli 18200¿. Tässä ei ole tasoja mukana mutta Stalan jätevaunukaappi ja Stalan combo allas kylläkin.Edellisessä talossa oli Puustellin mattapintaiset valkoiset kaapit khh:ssa ja ne oli kyllä helppohoitoiset, niissä ei näkynyt sormenjäljet ollenkaan (siis rasvaiset, mustat kylläkin).

Vierailija

lisäyksenä edelliseen, että ikeassa mainittu homma kyllä toimii. eli siellä voi piirrättää kuvat ilmaiseksi ja mennä niiden kanssa mihin tahansa keittiöliikkeeseen ostoksille. kauppa siis ei ole ehtona suunnitelmalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat