Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua!Mikä auttaisi vauvan ummetukseen...

Vierailija

Elikkä olisiko kenelläkään neuvoa millä vauvan vatsan saisi toimimaan.Meillä poika reilu 5 kk ja kovan vatsan kanssa ollut ongelmia jo kohta pari kuukautta.Luumut ja ruusunmarjat on kokeiltu myös kuumemittari temppu.Mikään noista ei auta.Mikrolaxilla saa kovan tulpan sulamaan ja kakan tulemaan.Sitten menee taas pari kolme päivää ja olo alkaa olla aika tuskainen.Olisikohan vyöhyketerapiasta apua ja joltain kuulin että lääkäri oli määrännyt lapselle magnessiumia.Onko kokemusta?

Kommentit (2)

Vierailija

Hei!Minulla miltei neljä kuukautinen tyttövauva. Meillä masuvaivat alkoivat reilu kahden kuukauden ikäisenä. Pahimmassa tapauksessa kakkaa ei tullut 10 päivään ja tyttö valitti masuaa kovasti itkemällä. Käytiin viisi kertaa vyöhyketerapiassa ja se tuntui auttavan. Lisäksi ostin luontaistuotekaupasta rikittömiä luumuja, liottelin ja soseutin ja eikun syömään vaikka tytöllä ikää kuitenkin vasta kolme kuukautta. Mutta rupesi kakkaakin tulemaan. Ennen rikittömiä luumuja kokeiltiin mallasuutetta, mutta se ei meillä auttanut. Lisäksi annetaan myös joka päivä maitohappobakteeritippoja ( rela drops). Vyöhyketerapiassa nainen neuvoi otteet millä kakan saa suolessa liikkumaan eteenpäin ja niitä tehdään kotona pari kertaa päivässä. Olen nyt pitänyt melkein kuukauden listaa milloin kakka tulee ja nyt tähän asti joka kolmantena päivänä vaipassa kakka. Meillä siis kakataan mielestäni harvoin, mutta parempi näin kuin että olisi monen päivän paussi. Kokeile ihmeessä vyöhyketerapiaa ja niitä rikittömiä luumujakin vaikka. Toivotaan, että masuvaivat helpottuu pojallasi.

Vierailija

Käsittääkseni sitä voi antaa pienillekin. Meidän esikoiselle sitä syötettiin noin vuoden iässä säännöllisesti ja siitä oli kyllä apua.

Uusimmat

Suosituimmat