Turkissa ihmisille vaarallista lintuinfluenssaa, apua!

Vierailija

Että semmosta!!!

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija


Tuollaisessa touhussa ei ole mitään järkeä. Avasitteko tämänkin linkin avattuanne samalla sivulla olevan tekstin, jossa asiantuntijat sanoivat, ettei Suomella ole hätää ja, että täällä ollaan hyvin varauduttu. Ette, koska jossain syvällä sydämessänne saatte tästä pelosta jotain sairasta nautintoa.Niin ja muistakaa, että oma käytöksenne heijastuu lapsiinne. Lapsi tarvitsee lähelleen turvallisen, ei pelokkaan, vanhemman. Vaikka ette suoraan näistä asioista keskustelisikaan lastenne edessä, he vaistoavat kyllä pelkonne.Vierailija

Soitin just tiistaina terveyskeskukseen ja pyysin influenssarokotereseptiä. Se menee sitten koneeltä lääkärille ja lääkäri kirjoittaa reseptin. Noudettavissa viikon kuluttua, kuten reseptin uusiminenkin. Miettivät hetken, saako 3-vuotiaalle antaa ja kyllä saa.

Tietääkseni maksaa noin 8 euroa/rokote.

Vierailija

suositellaan että riskiryhmässä olevat ottavat rokotuksen. Siis yli 65v. yms. Perusterveet lapset ei käsittääkseni kuulu ko.ryhmään.

EUssa on ilmeisesti toisin..?

Vierailija

Se ei suojaa lintuinfluenssalta, mutta jos saisi kansan suojattua tavalliselta influenssalta, olisi viruksen muuntuminen lintuinfluenssaksi vaikeampaa.

Toisaalta, silloinhan KAIKKI pitäisi rokottaa influenssaa vastaan, koska kyllähän influenssaa aina tulee ja leviää?Omat lapseni rokottaisin tuolla tavallisella influenssarokotteella, mutten voi, koska kananmuna-allergisia ei rokoteta, enkä halua ottaa riskiä että lapset kuolee jo rokotukseen.. :(

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat