Kaksosten äidit on huvittavia.

Vierailija

Heillä on kaikkein rankinta. Kukaan ei mitenkään voi ymmärtää minkälaista tuskaa on kasvattaa kahta samanikäistä lasta. jne, lista on loputon.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Mulla on keskosena syntyneet kaksoset joilla myös vaikea perussairaus. Sen lisäksi minulla 3 muutakin lasta josta.... kahdella on vain 1v 2kk ikäeroa.... IIIIIk ja vain yksi näistä kaikista on koululainen....muut alle kouluikäisiä

Vierailija

Nämäkin palstat on täynnä toisten äitien syyllistämistä ja ivaamista. Kun olet sangen taidokkaasti osallistunut siihen itsekin, keksit varmaan kyseisen listan jatkoksi muitakin tapoja.

Vierailija

miten kahdella samanikäisellä kiertää vaatteet ja kengät, polkupyörät ja sukset.Ja lapsilisät ja äitiyspäivärahat ei siitä suurene, jos on kaksi (tai useampi) samanikäistä lasta, ne on yhtä suuret kuin muillakin.En yleensä valita näistä asioista, sillä olen kakaosistani onnellinen, mutta on tyhmää myöskin marmattaa sitä että kaksosten äidit valittaa muka aina. Ehkäpä pitääkin valittaa, jos joku asia ei ole oikeudenmukaista?Kaksosperheet antaa yhteiskunnalle roiman tukkualennuksen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat