Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

painoarvioita..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

heips..

Käytiin tänään (rv 36+6) loppuraskauden ultrassa ja vauvan painoarvio ei ollut kuin 2633 g, kovin on siis pieni viikkoihin nähden. Koko taisi vastata 34+jotain. Eipä lääkäri kuitenkaan huolissaan ollut kun virtauksissa ei ollut mitään häikkää ja tuolla painolla kuulemma pärjää jo aivan hvyin vaikka syntyisikin etuajassa. Juostaan nyt loppuaika kuitenkin kerran viikossa polilla seurannassa kun lapsiveden määräkin oli melko alhainen.

Millaisia painoarvioita teillä?

Kommentit (2)

Vierailija

35+5 ja painoarvio 2450g. Ihan sopiva kuulemma=) Vanhemmat lapset syntyneet täysiaikaisina kolmekiloisina (hiukan päälle) eli ei jättiä tule tästäkään.

Vierailija

Meidän esikolle annettiin painoarvio viikolla 36+1 n. 3300g, syntyi rv 38+1 ja painoi 2865g, eli oli aikalailla sun vauvasi kokoinen samoilla viikoilla. Jos olisi syntynyt laskettuna aikana, olisi ollut yli kolmekiloinen. Vauvathan saavat loppuajasta painoa n.200g/viikko, joten hyvin ehtii vielä kasvaa. Painon alkaminen numero 2 " tuntuu" vain niin pikkuiselta, vaikka matkaa 3 alkavaan painoon ei ole kuin muutama sata grammaa. Minulla ei ollut sokerien kanssa ongelmia ja muutenkin raskaus sujui hyvin. Lapsemme on aina ollut normaalipainoinen, mutta hieman pidempi ikäisiinsä nähden. Eli " liikakiloja" ei ole tullut myöhemminkään.

Uusimmat

Suosituimmat