Maidon tulo loppui tänä aamuna vauva 3kk mitä korviketta

Vierailija

suosittelette. Tähän asti oma maito riittänyt mutta nyt ei enää tule. Onko nan paljon parempaa kuin tutteli vaikka onkin kalliinpaa

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Niin ja siis totta kai annoin lapselle korviketta tuona aikana, vaikkei hän ollut sitä ennen korviketta juonutkaan. Tuttelia annoin eikä tullut mitään mahavaivoja.

Vierailija

Kokeilemalla tiedät.Maito ei voi loppua rinnoistasi sillä lailla, että eilen sitä vielä oli ja tänään ei yhtään. Sen sijaan herumisrefleksi voi häiriintyä hetkittäin, jolloin sitä maitoa ei näyttäisi tulevan rinnoista ulos. Vauva sitten hermostuu siitä ja riuhtoo rinnalla, ja jos tietoa ei ole niin sehän tietenkin vaikuttaa siltä että maidontulo loppui kuin seinään.Oletko täysimettänyt tähän asti? Näin ymmärtäisin tekstistäsi. Onko vauva kasvanut hyvin? Pissaako hän useita vaipallisia päivässä?Maidon herumisen aiheuttaa oksitosiinihormoni, joka on ruumiin mielihyvähormoni. Äkillinen raju stressi, vaikkapa se appiukon kuolema mistä joku kirjoitti, voi häiritä oksitosiinintuotantoa ja niinpä ollaan ongelmissa sen imetyksen kanssa hetken aikaa.Jos vauva on hermona, niin anna hänelle vähän korviketta ja sitten imetät päälle. Koita tehdä imetystapahtuma itsellesi mahdollisimman vähän stressaavaksi. Tuon stressi-tekijän poistamiseen voi hyvinkin auttaa se pikku tujaus korviketta ensi alkuun. Ehdottaisin 1dl korviketta ja päälle rintaa.Jos ongelmana ei ole herumisen pysähtyminen, niin sitten voi olla kyse siitä että tuolla 2-3kk tienoilla maidontuotanto ihan yleisesti ja normaalisti ikäänkuin asettuu tarvittaviin uomiinsa. Ulkoisesti saattaa tuntua siltä että rinnat eivät ole täydet enää, ja silloin tietenkin tulee mieleen että nehän ovat tyhjät ja maito on loppu.Muista juoda tarpeeksi. Vesi riittää, mutta voit juoda vaikkapa kotikaljaa tai pilsneriä, monet sanovat että maidon määrään tuntuu vaikuttavan curry-mausteella maustetun ruoan syöminen ja tässähän on takana sarviapila-niminen yrtti joka on curryn ainesosa ja jota saa luontaistuotekaupasta sellaisenaankin. Luontaistuotekaupasta saa myös Vauvan Ilo-nimistä teetä ja oli sitä joku toinenkin nimike jota en ikävä kyllä nyt muista.Luota itseesi. Maito ei yhtäkkiä noin vaan lopu muuten kuin jonkun lääkekuurin seurauksena, ja tämmöisestä et maininnut.

Vierailija

Pitääkö lapsen olla nälissään, että äiti saa toteuttaa itseään imetyshullujen neuvojen mukaan? MITÄ???

Antakaa saatana sitä korviketta vauvalle, jos oma maito ei riitä!!

Vierailija

Halvempaa kuin Nan. Nannissa soijaa, jolle voi allergisoitua. Pötypuhetta että Nan olisi aina sopivampi. Hyvin usein on niinkin, että Tutteli sopii, mutta Nan ei. Hienostelijaäidit juottavat vauvoilleen Nannia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat