Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä ihmeestä saa PUUHA PETE-LELUJA?????????

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kaikilla niitä on, ja mistään niitä et saa!!!!!!!!!!!=( Asun Tampereella, ja olen kiertänyt Sokokset, Stockmannit, Anttilat yms tavaratalot ja kaikki mahdolliset lelukaupat.........AUTTAKAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaikki käy, pehmoleluista kaivuriin=)

Kommentit (7)

Vierailija

ainakin saa kaikista cittareista, prismoista ja lelukaupoista. marketeissa oli nyt hieman pienempiä muovisia juttuja ja sitten oli ihan sellaisia pikkuautojen kokoisiakin prismassa viime viikolla. legojuttuja taas on ihan k-supermerketeissa, halpakaupoissa jne. Paikallisen lelukaupan omistaja sanoi jotain että nyt PuuhaPeten myynti on jotenkin vapautunut, että saa usemmatkin kaupat myyntiinsä ja tosiaan uutuuksia on syksyllä tulossa/tullut. Onneksi poika ei huomennaut noita pikkuisia puuhapete juttuja marketissa, ihan nokko noissa isoissakin :)

Vierailija

niitä koneita (hyrreä ym),aika pienikokoisina kylläkin.Anttilasta (Itiksen) löytyi myös kaverin pojalle iso kokoinen Puuha Pete traktori tmv (se keltainen) joka vielä jotain puhuikin...Mutta siis jos et ole Cittarista vielä katsonut niin sieltä saattas löytyä?

Uusimmat

Suosituimmat