kysymys teille joilla useampi keskenmeno/tuulimuna...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kun olette käyneet ultrissa ja on todettu joko tuulimuna tai sitten tullut keskenmeno.Niin onko teillä yleinsä ollut normaalin näköisiä ruskuaispussit yms.? Sillä kysyn koska tyttäremme syntymän jälkeen jäi istukkaa kohtuun joka aiheutti kaikkea epämääräistä. puolenvuoden päästä tytön syntymästä olin raskaana ehkäisyistä huolimatta. Raskaus todettiin tuulimunaksi ja lääkkeellinen keskeytys tästä eteenpäin kiertoni olivat täysin sekaisin jatkuvaa vuotoa...kuitenkin jossakin välissä tulin jälleen raskaaksi ja ultrassa näkyi pussi jonka sisällä pussi ja sen sisällä nestettä ei sikiötä. jälleen lääkkeelinen keskeytys. Tämän jälkeen tilanne hetkeksi rauhoittui kunnes parin kuukauden päästä jälleen testi oli plussaa. Kohdusa jälleen pussi ei muutta tälläkertaa tämä pussi ei jälleen vastannut kiertojani.

Tämä tila oli laajentanut laskimoitani liikaa jolloin lääkäri ehdotti kaavintaa ja sterilisaation vedoten että elimistöni ei enään kestäisi hormoonimuutoksia vaan alkaisi jo vaikuttaa munuaistenkin toimintaan. Kysyessäni tarkempia perusteluita en saanut mitään kunnollisia vastauksia eikä näitä keskenmenojen syitä sen tarkemmin alettu tutkia.

Kommentit (1)

Vierailija

Hei!Viimeisin keskenmenoni nàistà kolmesta oli tuulimuna.

En tiennyt olevani raskaana, varsinkaan kun edellisenà kuussa oli terkkarilla tehty koe negatiivinen, menkkojen puuttumisen vuoksi.

Sitten kun heinàkuussa tuli kahdet menkat, vain viikko vàlià, kipitin yksityiselle ja siellà oli ruskuaispussi. Luulin ettà kohtu ei olisikaan tyhjentynyt edellisestà,mutta kuulemma oli tuore...

Sisàllà ei ollut ketààn kotona, muuten " normaali" .

Lààkkeellinen tyhjennys epàonnistui ja vuosin n.kuukauden kunnes palasin ja sitten kaavittiin jo kiirreellà! Istukka oli ollut niin tiukassa ettà olivat laittaneet siità erikoismaininnan...Kyllà se kotona tuntuikin kuin puukkoa olisi vàànnetty. Seuraavana pàivànà alkoi kuumeilu ja kipitin takaisin. Oli jàànyt vettà kohtuun ja alkava kohdun tulehdus johon sain

antibiootteja ja muuta mukavaa naposteltavaa:-/

Nyt odotellaan menkkoja. Kaavinnasta n.7 viikkoa ja sitten lapsettomuus testeihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat