Ei seksiä raskauden aikana...

Vierailija

Kenellä muulla asiat näin huonosti? Mun mies ei muka " uskalla" kun pelkää, että satuttaa vauvaa tai mua! Kuitenkin on sellanen olo, että mä oon sen mielestä vastenmielinen tai jotain ison vatsani kanssa...

Oon kärsiny tästä alkuraskaudesta asti. Ja saa nähdä kuinka pitkään synnytyksen jälkeen...

Kommentit (4)

Vierailija


Sinulle ohjeeksi:

Koeta kestää! Meilläkään ei miestä raskaanaoleva vartaloni sytyttänyt. Ja varmasti mietti myös vauvaa ja sen läsnäoloa. Onneksi raskausajat ovat lyhyt vaihe elämässä, vaikka sun voi olla vaikea nyt niin ajatella. Mutta yritä muistaa, ettei mies ilkeyttään ole haluamatta! Ja eikö olekin ihanaa se, miten paljon hän sinun normaalista vartalostasi pitää! :)Jos mä vielä tulisin 3. kerran raskaaksi, niin ottaisin rohkeesti vaan pornovideot ja kaikki muut mahd. keinot apuun miehen kiihotukseen. Kun miehen saa alkuvauhtiin, niin sitten varmasti kaikki sujuu.Tsemppiä!

Vierailija

miehet väittää pelkäävänsä että satuttaisi vauvaa vaikka tietävät ettei asia ole näin.uskonkin että kyse on siitä että toisilta miehiltä halut menee kasvavan vatsan mukana ja toisilla ne senkus kasvavat..oma mieheni sanoi että jotenkin siinä vaiheessa kun vatsa alkaa näkyä..ei oikein napannu.vauvan " mukana olo" kuulema oli kokoajan mielessä.rakastelimme siis alku raskaudessa niinkun ennenkin mutta loppua kohden aika vähän..itselle se oli inhottavaa aikaa koska olin jatkuvasti valmis sexiin..tai siis olisin ollut..mietinkin joskus että tulispa joku hoitelemaan mut kun omasta miehestä ei ollut mihinkään.omasta mielestäni olin mitä eroottisin isojen rintojeni ja vatsan kanssa.raskauden jälkeen kaikki oli niinkun ennenkin.lapset nyt 5v ja 2.5v.tosin sexiä kaipaisin enemmän suhteeseemme..hellittelyä ja muuta.jotenkin nyt vähän kuivaa sillä rintamalla..vaikka vauvaakaan ei ole tulossa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat