Mistä haetaa ne influenssa rokotteet lapsille?

Vierailija

Neuvolasta vai tk:sta? saako niitä antaa 3kk. ikäiselle vauvalle?

Sivut

Kommentit (68)

Vierailija

toivon myös, että pysytte poissa työpaikkani ovelta aamulla.Meillä on muutakin tekemistä (sairaita hoidettavana ) kuin selittää panikoiville kansalaisille miksi meillä ei vieläkään ole heidän 3 kk ikäiselle Ville-Petterilleen rokotepiikkiä.

Vierailija

molemmat influenssat juuri yhtä aikaa..? Haloo!! Erittäin todennäköistä on, että koko lintuinfluenssa ei ikinä tartu yhteenkään suomalaiseen. Vähän suhteellisuudentajua pliis..

Vierailija

Todennäköisyys sille, että pandemia tulisi ensi talven aikana Suomeen on häviävän pieni. Toisaalta jos alatte rokotuttamaan aivan pieniä lapsia, joilla vielä immuniteetin kehittymissysteemit on kesken saatte aikaan ruumiita. Rautalangasta väänettynä: rokotus aiheuttaa varmasti osalle lapsista influenssan ja osa näistä lapsista saa vakavan taudin, esim keuhkokuumeen tai aivokalvontulehduksen ja kuolee.

Vierailija

eli siis vanhuksille, lapsille, lintujen kanssa työskenteleville ym.Minuakin kiinnostaisi, koskeeko tuo siis tosiaan vain yli 3-vuotiaita? Mietin just pitäisikö hakea 2v. pojalle. Entä raskaana olevat?

Vierailija

Niitä voidaan valmistaa vasta sitten, kun ensimmäiset ihmisestä ihmiseen tarttuvan lintuinfluenssatapaukset ovat olleet... Ja jonkin aikaahan siinä kestää rokotteita valmistaa sitten... Jos edes onnistuvat koko rokotteen valmistamisessa...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat