Eipä yhtään kiinnosta ostaa lestadiolaiselta taloa!

Vierailija

Vitsit kun ärsyttää, ollaan etsimässä uutta asuntoa alueelta jossa tunnetusti on myös paljon lestadiolaisperheitä ja aika monessa asuntoesittelyssäkin on käyty ja näiden perusteella voin kyllä tehdä karkeita yleistyksiä heidän kauppaamistaan asunnoista-suht uusia omakotitaloja kaupitellaan tosi suolaiseen hintaan, muka laadukasta jne, mutta lähempi tarkastelu paljastaa karun totuuden

-talot on usein vuokratontilla, mikä ei kyllä näy hinnoissa mitenkään

-taloissa on ihan hirveästi keskeneräistä, mm. yläkerta rakentamatta, autotalli puuttuu tai muuta keskeneräistä pinnoissa, törkein oli kämppä jossa oli kaikki vesiputket ym. näkyvillä (suuri homma laittaa siihen joku levy peitoksi..)

-pintatyöt on huonosti ja epäammattimaisesti tehty vaikka muka käytetty laadukkaita materiaaleja, esim. listoitukset hutaistu, maalia roiskittu miten sattuu ja kaakeloinnissa säästelty, muuten kämpät on sitten sisutettu yleensä viimeisen päälle Marimekolla ym. suomalaisella designillaJoku tietty kysyy, että mistäs tiedän että on lestojen koti, no ihan varmasti siitä että eipä ole televisiota, lastensänkyjä on hirveästi (osa asuu tosi ahtaasti lapsilukuun nähden!) ja lastenhuoneissa " kivoja" raamattuaiheisia kuvia seinilläOlen kuullut, että on ihan yleistä heidän keskuudessaan elää näillä asuntokaupoilla eli asua aina 2 v yhdessä talossa ja sitten myydä voitolla eteenpäin. Mutta oikeesti ihmetyttää miten kukaan viitsii tuollaista paskalaatua ostaa noilla hinnoilla? Kiinteistövälittäjätkin kyllä tajuaa hintojen kovuuden kun ovat heti vakuuttelemassa että tarjousta kannattaa jättää...Joo, mutta eipä tosiaankaan kiinnosta ostaa taloa, jonka rakennusvaiheessa on voinut sattua vaikka millaisia virheitä!

Sivut

Kommentit (63)

Vierailija

uskontohan sen talon on pilannu :D :D Monta taloa ollaan käyty kattomassa joita luultiin et ois hyviä mut eivät sit ollukkaan, en tiiä kenen olivat.

Vierailija

.. siis mikä ap:tä ahdistaa? Tekis varmaan sinunkin mielesi remontoida ja myydä ja rakentaa ja myydä mutta ei taito riitä? sais nopeammin asunnon omaksi ja velan pienemmäksi.en ole vl mutta ihmetyttää tuo tapasi mustamaalata jotakuta ihmisryhmää. silmät kiinnikö niitä talokauppoja muut tekevät ja sinä päätit valistaa.. huoh.Vierailija

ennemminkin noita vikoja vähätellään. Helposti menee isot summat vielä rahaa kun pykää sen autotallin ja tekee muut korjaukset. Moni näistä meidänkin katsomista taloista on ollu jo aika kauan myynnissä ja eipä vaan kauppa käy, missä vika

Vierailija

pystyyn. Talkoilla tehdään ja ammattitaito on vähän niin ja näin. Rakentamaan lähdetään periaatteella, että ei se niin väliä miten tehdään, parin vuoden päästä tämä myydään kuitenkin. Tämä on sellainen ketjureakstio, kun joku huomaa, että toinen onnistui projektissaan ja jopa tienasi sillä mukavat rahat, halutaan kokeilla itsekkin. Mua itse säälittää näiden perheiden äidit: saavat pärjätä päivästä toiseen pienten lasten kanssa, usein ovat vielä raskaana. Mies tekee raksalla ympäripyöreitä päiviä, euron kuvat silmissään.

Meidän lähipiirissä on useampia pariskuntia, jotka ovat alle 10v avioliittonsa aikana remontoineet ensin pari kerrostalo asuntoa, ja sitten rakentaneet voitoilla talon. Tämä ensimmäinen " harjottelu talo" on myyty hyvään hintaan, ja sitten rakennettu se oma koti. Tiedän mointa tällaista taloa, joita en itse ostaisi, laadun takia. Tämä on asia mistä pitäisi puhua, on todella vilpillistä myydä talo, jonka laadun itsekin tietää sudeksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat