Mikä näitä eri viranomaisia vaivaa??!

Vierailija

Turkissa on todettu nyt se ihmisille vaarallinen lintuinfluensaa, niin viranomaiset sanovat vai, että turkkiin voi normaalisti mennä! Kunhan ei koske lintuihin ja niiden paskoihin!

Eikö voisi toimia jo nyt ennaltaehkäisevästi ja laittaa kaikki maat " karanteeniin" missä tuota tautia ilmenee? Varmaan edes vähän hidastuisi tuon taudin leviäminen.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

silti vääjäämättä tulee mieleen että entä jos pitäisi olla vielä varovaisempi, ettei käy niin että pandemian puhjettua todetaan että ensi kerralla olemme varovaisempia tämän kokemuksen opettamana. Usein on niin että vasta jälkikäteen tajutaan miten asiat olisi pitänyt hoitaa.

Vierailija

Ajattelepa mitä tuollainen rajojen sulkeminen käytännössä tarkoittaa. Kaikki liiketoiminta, tavaroiden liikkuminen, matkailu, hupimatkailusta puhumattakaan pitäisi lakkauttaa. Mitenkäs tällainen käytännössä onnistuu?

Vierailija

Turkissa todettu tauti ei tartu ihmisestä ihmiseen. Tarvitaan siis lähikontakti sairaan linnun kanssa. Jos et aio matkustaa lintujen pariin niin ei huolta.

Vierailija

" Ei kannata yleensäkään matkustaa ympäri maailmaa. Suurin uhka matkailussa taitaa olla sukupuolitaudit, ei lintuinfluenssa."

eikä juoda viinaa.. eikä ajaa autoa... eikä harrastaa seksiä... ei oikeestaan kannata tehä mitään kivaa, niin sitten ei vituta vaikka kuoliskin

Vierailija

Mitä ihmettä se muka auttaisi, että Turkkiin matkustaminen/kauppa sinne kiellettäisiin?Selitäpä nyt!Kyse kun ei vielä ole ihmisestä toiseen tarttuvasta taudista, joten on aivan turhaa kieltää ihmisiä matkustamasta sinne.Vaikka joku - mikä on erittäin epätodennäköistä, kun ottaa huomioon, että Aasiassakin alle sata ihmistä on näin pitkän ajan sisällä saanut tartunnan - saisikin Turkin matkallaan lintuinfluenssan, niin EIHÄN SE TARTU TÄÄLLÄ SUOMESSA KEHENKÄÄN, KOSKA SE EI TARTU IHMISESTÄ TOISEEN!!Eri juttu sitten jos ja kun syntyy se virusmutaatio, joka tarttuu ihmisestä toiseen, mutta silloin niitä matkustusrajoituksia varmasti tuleekin.Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mitä ihmettä se muka auttaisi, että Turkkiin matkustaminen/kauppa sinne kiellettäisiin?Selitäpä nyt!Kyse kun ei vielä ole ihmisestä toiseen tarttuvasta taudista, joten on aivan turhaa kieltää ihmisiä matkustamasta sinne.Vaikka joku - mikä on erittäin epätodennäköistä, kun ottaa huomioon, että Aasiassakin alle sata ihmistä on näin pitkän ajan sisällä saanut tartunnan - saisikin Turkin matkallaan lintuinfluenssan, niin EIHÄN SE TARTU TÄÄLLÄ SUOMESSA KEHENKÄÄN, KOSKA SE EI TARTU IHMISESTÄ TOISEEN!!Eri juttu sitten jos ja kun syntyy se virusmutaatio, joka tarttuu ihmisestä toiseen, mutta silloin niitä matkustusrajoituksia varmasti tuleekin.


Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat