Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vuotoa sumujen ja pistosten aikana???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onkohan kellään kokemusta vastaavasta tai osaisiko kukaan antaa muuten mitään selitystä? Nyt siis menossa kp12. Synarela menossa nyt 18. päivää ja Puregonit 150 IU aloitin eilen, matkalla kohti ekaa IVF:ää. Menkat tuli ja meni, mutta kp8 alkoi taas kirkas verinen vuoto, mikä jatkuu edelleen. Pikkuhousunsuojalla pärjää juuri ja juuri. Voisiko johtua tuosta Synarelasta vai pitäisikö huolestua? Nythän kuitenkin pitäisi jo alkaa kasvattelemaan tuota limakalvoa (punktio suunniteltu vkolle 43), eikä antaa sen vuotaa ulos. Olisin erittäin kiitollinen, jos jollakulla olisi antaa edes jonkunlaista vastausta. Töistä on niin hankala soittaa IVF-hoitajallekaan, vaikka pakko kai se kohta on, jos ei vuoto ala loppumaan. Pelottaa, että menee mönkään koko hoito... :(

Kommentit (2)

Vierailija

Menkat kesti noin viisi päivää tuolloin. Sitten oli päivä väliä ja menkat vähän niinkuin alkoivat uudestaan. Lääkäri sanoi tuolloin minulle, että se on ihan normaalia ja loppuu kun gonal-piikittelyt alkaa. Ehdin kuitenkin piikitellä viisi päivää ennenkuin vuoto lakkasi. Tietenkin pelkäsin limakalvon puolesta, mutta nou hätä. Mulla se ei ainakaan vaikuttanut limakalvoon mitenkään!!

Vierailija

Kiitos MiaMik! Oikeaan aikaan palailit palstalle. ;o) Tuo tieto helpotti kummasti. Pitänee nyt jatkaa piikittelyä ihan normaalisti ja toivoa, että vuoto loppuu hiljalleen. Ja kiva tosiaan, että olet taas täällä!

Uusimmat

Suosituimmat