Hei! Nyt kaikki vastaamaan!!!

Vierailija

Tehkää meidän perheelle (minä, mies, lapset) neljäksi viikoksi kevyt ruokalista. Tarvitsen siis kaikista päivän aterioista ruokaohjeet ja mielellään niin, että joka päivä olisi eri ruuat, jotka ovat terveellisiä ja monipuolisia. Sen lisäksi haluan itselleni samaksi ajaksi tehokkaan kunto-ohjelman, jossa lueteltu joka päivälle liikuntamuoto ja sen kesto. Kiitos.Ps. Tarvitsen nämä jutut aika äkkiä!!!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija
Aamiaiset: Rasvaton jugurtti/viili, hapankorppua/näkkileipää/ruisleipää pelkällä kevytlevitteellä tai kevyellä kalkkunaleikkeellä ja vihanneksilla, kahvi/tee makeutusaineella, rasvatonta maitoa.Lounaat: Keittolounaat. Sosekeitot (vähärasvainen ruokakermaloraus), nakkikeitto kevyt nakista tai kevyt kalkkunanakista, lihakeitto, jne. Leipänä ruisleipä. Porkkanat ja kurkkutagot.Välipala: HedelmäPäivälliset: Teet pakkaseen paljon kotiruokaa, jonka valmistuksessa korvaat rasvan kevyellä ruokaöljyllä. Ihan perinteiset käyvät. Korvaa myös lihasta suurin osa joko vähärasvaisella naudan jauhelihalla sekä kalkkunajauhelihalla. Korvaa puolet riisi/pasta/peruna annoksesta salaatilla (ihan tomaatti, kurkku, jäävuori tms.)Iltapala: Samaa kuin aamulla

Eli suunnilleen näin syömme, ja yleensä syön töissä myös lakua tai vähän suklaata kahvin kanssa. Joskun illalla lasi tai kaksi viiniä. Olemme koko perhe normaalipainoisia.

Vierailija

että tarvitsen myös valmiin gradun, jotta saan opintoni päätökseen. Jos kirjoitat sen vaikka tänne, niin voin copypastella siirtää Wordiin.ap

Vierailija

Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut kaikki laihdutuskeinot, turhaan. Lopulta hän päätti soveltaa aivan erilaista lähestymistapaa. Näin syntyi tenavadietti.Jo pitkään on tunnettu tosiasia,että parivuotiaat ovat yleensä hoikkia ja energisiä. Lastenlääkäreiden, ravintoterapeuttien ja turhautuneitten äitien yhteistyönä laaditiin tämä uusi diettisuunnitelma.Se on edullinen ja vaihteleva.Ennen kuin aloittaa, kannattaa kuitenkin neuvotella lääkärinsä kanssa ;).Ensimmäinen päivä

Aamiainen:

Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää vattuhillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä ja hiero hillo sitten kasvoillesi ja vaatteillesi.Lounas:

Neljä väriliitua (värillä ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja ja lasi maitoa (kolme siemaisua, loput kaadetaan lattialle).Päivällinen:

Keksi, kaksi kymmenpennistä, neljä siemaisua tiskialtaasta.Iltapala:

Paahda paahtoleipäviipale ja heitä se lattialle.Toinen päivä

Aamiainen:

Nosta eilinen viipale keittiön lattialta ja syö se.Syö lusikallinen vaniliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.Lounas:

Puolikas vaaleanpunaista huulipunaa. Puraisu leikkikentältä löydetystä tupakantumpista (jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois).Välipala:

Nuole tikkukaramelli tahmeaksi.Vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen,kunnes se on puhdas. Tuo se sisälle ja pudota matolle.Päivällinen:

Kivi tai herne työnnetään vasempaan sieraimeen.Sekoita mehua muussiin, nauti lusikalla.Kolmas päivä

Aamiainen:

Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois ja piilota se sohvatyynyjen väliin.Lounas:

Kolme tulitikkua, kaakaojuomauutetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopuksi lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole siitä.Päivällinen:

Jäätelöä, kourallinen peruna lastuja, kahvia (jos muut eivät näe).Neljäs päivä

Aamiainen:

Neljännestuubi hammastahnaa, pala saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kumoa päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä maissihiutaleet koiralle.Lounas:

Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.Päivällinen:

Spaghettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruuaksi.

Hyviä dieettihetkiä!

Vierailija

Kyllä av:lta aina apua saa, kun sitä tarvitsee. Käytän tuon gradun kokonaisuudessaan, näytti hyvältä.Ps. Tulen taas joku päivä vielä kysymään lastenhoito- ja siivousapua. Palkkaa en voi maksaa, mutta eihän se kai haittaa.ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat