Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttoiko Disflatyl?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuinka kauan Disflatyl-tippoja kannattaa käyttää, että vaikutuksen huomaisi? Meillä kovasti ilmavaivoja ja tuntuu, että Disflatyl saattaa vain pahentaa asiaa? Tulipa vain mieleeni, kun luin noista maitohappobakteereista ja joku siellä kirjoitti, että Disflatyl saattaakin aiheuttaa vatsanväänteitä. Onko kokemuksia?

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä auttoi lähes välittömästi(saman päivän aikana) Disflatyl. Huomattava ero oli käyttämättömyyden aikana ja käytön aikana. Se huomattiin kun tuote loppui apteekistamme ja elimme viikon ilman tippoja, voi luoja sitä vatsanväänteiden ja huudon määrää, maha ihan kurisi vauvalla äänekkäästi. Kun saimme lähikaupungista lisää Disflatyliä, ekan päivän iltana oli taas tyttö oma rauhallinen itsensä. Suosittelen kokeilemaan jos masunpuruja!!

Vierailija

Aloituksesta kesti noin 3-4 päivää ennenkuin alkoi vaikuttaa. Alusta saakka annoin maksimi annostuksen eli 15 tippaa 3 kertaa päivässä. Olin tosi tarkka ottoajoista sen jälkeen kun päivälääke jäi yhden kerran väliin, koska sen jälkeen meni noin 3-4 päivää masuvaivoissa ennenkuin tasapaino taas saavutettiin. Meillä siis disflatylistä oli iso apu. Neuvolasta suosittelivat lisäksi relatippoja, joita aloin sitten antaa disflatylin rinnalla. Nyt tyttö 4 kk ja olen lopettelemassa disflatylin käyttöä, mutta relatippojen antoa aion vielä jatkaa.kaikki ei sovi kaikille, joten kokeilemalla löytyy se lääke, mikä on paras teille!

Uusimmat

Suosituimmat