Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä jos Raamattu ei olekaan totta?

Vierailija


Uskon Raamattuun, mutta nyt kun Da Vincin Koodi on ollut niin suosiossa ja olen siihen itsekin tutustunut, niin on pieni pelko/ihmetys hiipinyt mieleen, että mitä jos Raamattu ei olekaan totta? Mihin tämä maailma sitten perustuu? Melkein kaikki suomalaisetkin kuuluisivat valekirkkoon :O.

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Jeesus eli ja oli ihan fiksu kaveri, sitä ei kestä kieltäminen. Mutta raamattuun uskovat ihmiset... huh huijaa. Se on sitä kun ei uskalla/ osaa tehdä päätelmiä itse ja tajuta tätä elämää, niin sitten mennään uskontojen mukana.Kukin tyylillään, ja lika barn leka bäst. Nähdään sitten jossain myöhemmin ja katsotaan kuka oli oikeassa :)

Vierailija

ollut ikuisesti. Päin vastoin vois väittää, ettei länsimaisella ihmisellä ole koskaan vielä ollut asiat näin hyvin. Sama koskee Pohjois-Amerikan mannerta. Ja niillä muilla mantereilla ei asiat ole ollu sen paremmin ikinä! Sotia, tauteja, maanjäristyksiä on kyllä piisannut niin että joka ikinen hetki viimeiset 2000 vuotta on ennustettu lopunaikaa.

Vierailija:

Lainaus:


perustelette sen että raamattu on ennustanut lopunajan ja että siihen kuuluu RUTTOTAUTEJA,määnjäristyksiä,nälänhätää,sotia paikassa toisensa jälkeen ja kaikki nämä ovat ahdingon tuskien alkua.
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En tieda kumpi on oudompaa, uskoa satukirjaan vai luopua uskostaan Da Vinci -koodin takia... :D
Entä jos da Vinci koodi ei olekaan totta?! :DVierailija

ihmiskunnan alussa ihmiset oli lähempänä täydellisyyttä ja elivätkin pidempään.Nykymaailman mittakaavassa kyllä tilastollisesti tapahtuu enemmän ja useammin esim.määnjäristyksiä ja luonnonkatastrofeja kuin koskaan ennen ja kuten raamattu sanoo nämä ovat ahdingon tuskien ALKUA eli pahempaan ei parempaan on ihmiskunta menossa.

Vierailija

Surulliseksi asia muuttuu siinä vaiheessa, kun raamattua ruvetaan lukemaan suurennuslasin kanssa kun halutaan ajaa jotain omaa asiaa.

Vierailija

Ilmakin alkaa lämpenemään koska siirrymme kohti lämmintä aikaa josta sitten taas maapallo alkaa lähestymään uutta jääkautta. Tämä on aivan luonnollista, näin se on maapallollamme ollut aina.Raamattuun en usko mutta uskon jumalaan tai suurempaan voimaan, rakkauteen. Täältä siirrymme henkimaailmaan. Tavallaan elämme nytkin kahdessa maailmassa, tässä maallisessa sekä henkimaailmassa. Jotkut ovat herkempiä ja näkevät ja vaistoavat henkimaailman ja siellä olevat henget toisia paremmin.

Vierailija

Kuka oikeesti USKOO luolaihmisiin ja että ihmiset ois kehittyny apinasta...ei voi muuta ku nauraa.Raamattu on paaaljon uskottavampi ja enemmän tieteen kanssa sopusoinnussa kun nää luolaihmistarinat.

Eix ois järkevämpi ensin lukea raamattu läpi ennen kun alkaa kommentoimaan kirjaa,josta ei edes tiedä mitään?

Vierailija

Voisin minäkin kirjoittaa kuinka aamulla vein lapseni hoitoon ja heillä ei ollut päällään reimoja... Vetäkää siitä nyt sitten uskonnollista sanomaa. Päivällä join kupin kahvia ja laitoin kerman sijasta maitoa. Mitä opimme tästä ?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat