1v3kk aloitti hoidon, hoidossa kiltisti mutta..

Vierailija

Niin tyttömme aloitti päiväkodissa, on siellä hoitajien mukaan tosi kiltti ja kultainen.. Mutta kun saavumme kotiin niin ei mitään muuta tapahsu koko iltana kuin huutoa.. Itkee ilman kyyneliä ihan joka asiasta. Syli ei kelpaa, tai sitten kelpaa jos neidistä itsestään siltä tuntuu..Onko muilla kokemuksia tällaisesta???

Kommentit (2)

Vierailija

1v6kk ikäisenä. Ja erittäin tutulta kuulostaa. Aluksi kyllä itkeskeli välillä hoidossakin, mutta pian se loppui. Kotona kuitenkin illat oli pelkkää huutoa ja syliä muutaman viikon. Lapsi purkaa sillä tavalla stressiä ja muita päivähoidon aiheuttamia tunnetiloja, ei tuon ikäisillä ole oikein muita keinoja. Vanhempien pitää vaan kestää, olla tukena ja turvana eikä menettää itse hermojaan. Vaihe menee kyllä ohi, kun lapsi tottuu.Mielestäni tuollainen reaktio on todella ymmärrettävä, onhan muutos lapselle tosi iso eikä hän osaa siihen mitenkään varautua.

Vierailija

Hoidossa käyttäytyi hienosti, oli oikea enkeli ja päivänpaiste. Heti kotiovella alkoi huuto, kiukuttelu ja taistelu kaikesta mahdollisesta. Kuuluu kuulemma asiaan, lapsi " purkaa" itseään turvalliseen aikuiseen (eli äitiin ja isään) kun on päivän " pidätellyt" . Menee kyllä ohi, mutta rankkaa on. Meillä kesti pari kuukautta tuota vaihetta, ikää oli 1,5 v.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat