Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vauva 3kk ja flunssa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko muita, joiden vauvalla on ollut/on flunssa? Meillä pikkuisella jo kolmatta pvää räkä lentää ja on nin kiukkuinen että...huomenna lekuriin vielä korvia tarkistuttaan viikonloppua vasten. Väsyttää jo äitiäkin ja toivoisi että pian menisi ohi. Minkä aikaa teillä on kestänyt ja miten olette pärjäilleet? nukkuminen, syöminen?

Kommentit (3)

Vierailija


pinnasängyn päädyn olen korottanut parilla kirjalla ettei räkä valu nenään tukoksi ja sitten yöksi laittanut sängyn viereen ilmankostuttimen, niin ei yskä vaivaa öisin. hyvin on kotikonstit auttaneet. räkä tulee hyvin ulos myös lämpöisessä suihkussa kun pitää mahallaan suihkun alla ja tosiaan kastelee naamaakin kunnolla.

Vierailija

ja sitten sipulia pieneksi silpuksi ja laittaa sen silpun talouspaperin väliin ja paperin päältä viel pikkusen nyijii sitä niin et sipuli mehua imeytyy siihen paperiin ja sit laittaa sen kääreeen vauvan nenun lähelle. sipulin haju saa nenän aukeen ja vauvan on helppo hengittää. olen omalleni laittanut joka päikkäreille sellaseen sipulikääreen ja illalla viel ja otan sen kääreen pois kun menen ite nukkuun. sängyn pääty ylös, jotta helpottaa hengitys ja räkä ei valu korviin. syötä myös vauva aina kohoasennossa, älä siis makuuasennossa. niistäjästä on iso apu ja noin pieneltä vauvalta viel saa sillä imettyy räkää, isompi ei anna.

höyry on hyväksi eli kylpy tais suihku jotta kosteuttuu.

nuha kestää kyllä ikävästi viikon ja kauemminkin.

koittakaa parantua!mukavaa syksyä

Vierailija

Esikoinen taitaa niitä tarhasta tuoda tullessaan. Tosi ikävää, kaikkien kannalta. Yöt menee helposti pätkittäisiksi ja ikävää on myös se, että vauvan lisäksi aina joku muu myös perheestä sairastaa.Itse olemme laittaneet makuuhuoneeseen ilmankostuttimen ja nostaneet sängyn päätyä ylemmäs (esim. puhelinluetteloilla tai laittamalla pyyhe rullalle patjan alle). Tehokkainta on kuitenkin ollut höyryhengitys eli vauva sylissä kylppäriin, kuumaa vettä valumaan seinälle ja oleskelua höyryssä 10-20 min. Kasvotkin voi pestä ihan reilusti vedellä, jolloin nenä alkaa vuotaa tehokkaasti.Nuha kestää helposti toista viikkoa. Edellisellä kerralla ruokahalu oli ihan olematon, mutta tällä kertaa ruoka on maittanut lähes normaalisti eli vaihtelua on aika paljon.Pikaista paranemista teille!!

Uusimmat

Suosituimmat