Paha milei omasta HUOLIMATTOMUUDESTANI Hullujen Päivien ostohuumassa :(

Vierailija

Tuli sitten hulluteltua korkojen kera, maksaessani jotain tyhjänpäiväistä omaa ostostani Itiksen Stockalla, oli samassa laukun lokerossa säilyttämäni vanhemman lapsen rahakukkaro tippunut ottaessani omaa lompakkoani laukusta :(((Voi itku, lapsi oli saanut käteistä rahaa (yli 50 euroa eri kokoisina seteleinä ja kolikoina) lahjaksi ja nyt joku epärehellinen sai sitten ilmasta hulluttelurahaa, varmasti tuo löytäjä on tajunnut, että rahakukkaro kuuluu lapselle, kun siinä oli formula-auton kuva :(

Huomasin vanhemman lapseni rahakukkaron puuttuvan Anttilan kassalla asioidessani, onneksi samassa paikassa säilyttämäni nuoremman lapsen oma lompakko oli tallessa.Arvatkaa vaan, onko paha mieli, tapoihini ei kuulu olla noin huolimaton, enkä vieläkään tajua miten moinen pääsi tapahtumaan, olen ilmeisesti katsonut muualle nostaessani omaa lompakkoani, meni kyllä ostohalut samantien, kyllä saan kuulla asiasta mieheltäni.

7-vuotias poikani ei ole läksyttänyt minua asiasta, vaikka syytä olisi!

Kommentit (2)

Vierailija

Mutta onko järkeä säilyttää noin paljon rahaa lapsen kukkarossa muutenkaan... (ellei sitten ollut joku tietty hankinta mielessä lapsella... :( )

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat