Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten on mahdollista lihoa jos syö alle 1200kcal/päivässä????

Vierailija

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Että jos on kalorit noin hukassa, niin eipä oo ihme, ettei laihdu..
Ja mieti sitten että rasvattomassa on VÄHEMMÄN eli Fineli on väärässä. Ja piste.

Vierailija

Liikun jo pelkästään hyötyliikuntana tunnin verran päivässä plus sitten lenkki koiran kanssa ihan reipasta vauhtia. Ja pari.kolme kertaa viikossa sauvakävelylenkki, kuntopyörä/soutulaiteharjiutus.Ja tiputettavaa olis 25kg.Mutta mä en laihdu!!! =(*itkee*

Vierailija

Ja ainut mikä auttoi oikeesti pidemmän päälle oli Painon Vartijat.

Aina kun tulee tilanne, että tarttis tehdä jotain kilojen suhteen, niin painon vartijoiden ohjeet tepsii. Moni muu ryhmäläinen oli kokeillut ja kokenut samaa...

Eli syöt liian vähän ja elimistö on säästöliekillä. Jos olet alkanut kuntoilemaan, niin lihasmassan kertyessä paino nousee vaikka rasvaa olisikin palanau. Käytäppä mittanauhaa apuna.

Suosittelen ainakin muutaman kerran käyntiä Painon Vartijoissa.

Mitään ihmekikkaa laihtumiseen ei ole ja nälkäkuuri ei pitkälle vie.

Tsemppiä...

Vierailija

Eikös siinä kasva kohdunkaulansyöpä ym. riskit muuten? itse otan Terolutteja jos menkat eivät tule vähintään sen kerran puolessa vuodessa.

Vierailija

siinä voi lihoa lihomistaan vaikkei syö samainen sairaus vaikuttaa myös hormoonitoimintoihin ja muuhun elimistöön. suosittelen lääkärissä käyntiä.

Vierailija

Lähes joka laihdutusoppaassa sanotaan että vähintään se 1200 on kuitenkin syötävä tai kroppa menee säästöliekille mitä sulle on nyt ilmeisesti tapahtunut!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat