Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tehdä tässä tilanteessa, auttakaa!

Vierailija

Minulle ilmestyi eilen vasempaan pakaraan patti. Meillä on miehen kanssa omakotitalo, jonka olohuoneessa siniset kangassohvat. Toisaalta siskoni miesystävällä on kaksi autoa. Se ei kuitenkaan ole vaikuttanut tilanteeseen.Ps. Olemme evankelisluterilaisia, mutta emme käy kirkossa usein.

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

Siis oikeesti, siitä asti kun kortin sain. Ihan koko ajan meinaa mies lähteä kauppaan, mutta ei voi kaivaa edes korvaa. Paljon oli apua kun puimurilla lensi Viron pääkaupunkiin Tukholmaan.

Vierailija

kyllä luulisin että vertikaalinen aivokudos tässä tapauksessa on ylikuumentunut niin paljon, että blogissa mainittu tosijuorukin tuntuu helpommalta tavalta aivastaa paise pois ja vaihtaa se auto - tai mies - tai pakara.

Vierailija

vain evankelisluterilaisilla olisi pakaroissa patteja - ja vielä vasemmassa! Vaihda uskontoa ettet pääse pilaamaan kirkossa ilmaa leuhkimalla sohvallasi ja miehelläsi ja autollasi ja omakotitalollasi. Myötätuntoinen, inhimillinen, ystävällinen ja avulias paskiainen! Savustamme sinut ulos täältä palstalta - heti!

Vierailija

Itse sekoitin mehuun sokeria kuumemittarilla, mutta toisaalta en lukenut eilisen lehdestä sarjakuvia. Koetas kuitenkin hääkuvan takaa, josko se mansetti olisi siellä!

Vierailija

matkustanut Norjassa tai Los Angelesissa? Entä onko teidän lähellä (noin kilometrin säteellä Posti tai Lidl?) Muuta en keksi selitykseksi paitsi nämä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat