Kävikö kukaan BR-lelujen avajaisissa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (9)

Vierailija

Tarkoitus oli käydä ostamassa pojalle legoja pukinkonttiin. Pettymyksekseni Star Wars -legoja ei ollut ollenkaan ja Harry Pottereita taisi löytyä peräti yksi malli...

Vierailija

Duplot tuli ostettua avajaisista (-33%) mutta tämän viikon Fisher Price (-33%) olivat lähinnä vauvaleluja, joita meillä ei enää kaivata lisää. Muutenkin valikoima oli aika suppea mielestäni. Siis nukkeja oli esim. vain Annabelle ja Baby Born (ja pari mollamaijaa). Olisimme halunneet FP:n kassakoneen, mutta sitä ei kuitenkaan löytynyt. Ihan ok kauppa mutta ei mitenkään erikoinen ja erinomainen mielestäni.

Vierailija

ja kävin mutta petyin sillä valikoima oli huono- olisin etsinyt mm. autoparkkia mutta eihän siellä sellaista ollut. vain sellaisia pienempiä pakkauksia ja vauvoille enemmän.en pidä ko. liikkeestä- en usko että jatkossa tulen käyttämään sitä. harmi, odotin todella paljon enemmän.

Vierailija

Kävimme tänään Itiksessä ja kova kuhina kävi. Varsinkin Legot tekivät kauppansa ja mekin niitä ostimme pukinkonttiin. Tosi hyvä alennut se 33%. Itse pidän BR-leluliikkeistä. Olen aina tykännyt Ruotsissa niissä käydä. Ovat tosi selkeitä ja valikoima on kuitenkin runsaampi kuin tavaratalojen leluosastoilla. Mitään erityisiä tarjouksia en muita huomannut, kuin nuo Legot Toki nyt oli kovasti vielä porukkaa tuolla kaupassa, lasten kanssa olisi kivampi mennä vähän väljempään kauppaan:)

Vierailija

Olivat vain pienempiä, kuin nämä vanhemmanmalliset.

Ainakin Rolle ja Nosse löytyivät, 15,95e /stycke.

(Anttilassa samat euron halvemmalla, myös Pusku ja Kaivuri.)

Vierailija

Oliko mitään kivaa 3v. pojalle? Puuha-Pete tuotteet erityisesti kiinnostaisi. Ja onkohan olemassa Puuha-Pete joulukalenteria lelulla ei suklaalla?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat