Seuraa 

Onko aivan normaalia, että tämä flunssa jatkuu ja jatkuu. tyttö kakoo kuivaa yskää jo kuudetta viikkoa, ja nokka valuu lähes päivittäin. Väliillä tilanne rauhoittuu, mutta sitten taas yhtenä päivänä kakoo kurkunpääyskää... Lääkärillä on käýtetty useita kertoja. Mistään ei löydy mitään. Keuhkokuvat ja verikokeet otettu -ei mitään. Outoa on kuume, joka yllättäen pomppaa päiväksi 39 asteeseen ja häviää ja tulee n. viikon päästä uudelleen. Hengitys on alkanut haista tosi ummehtuneelle. Sanovat vain terveyskeskuksessa, että huonoa tuuria. Mutta minusta tuntuu, että tytöllä on tulehdus jossakin, kitarisatulehdus...? Aionkin huomenna tilata lääkärin yksityiselle puolelle, asiaan erikoistuneelle lääkärille. Kertokaa, onko teillä ollut tällaista. Kiitos. Olen jo epätoivoinen...

Kommentit (4)

ja tänään korvakontrollissa lääkäri sanoi että taitaa olla sitten mykoplasma, se saattaa yskittää vaikka pari kuukautta kuivaa yskää. Kuulemma alkuvaiheessa antibiootti olisi auttanut, mutta enää ei kannata. Mutta alkuvaiheessa sitä ei kai erota tavallisesta yskästä, lapset kyllä käytettiin silloinkin lääkärissä ja tyttö söi antibioottikuurin korvatulehdukseen. Ei vaan ollut sitä mykoplasmaan tehoavaa antibioottia, vaan tavallista. Pitääkö paikkansa, onko kokemuksia? Vieläkin yskittää silloin tällöin minuakin.

Kerronpa meidän flunssakierteen.

Meidän tyttö joka on nyt 8kk sairastui flunssaan heinäkuun lopulla. Siitä lähtien tähään päivään asti on oikeestaan ollut kipeenä.

Aina välillä tietysti ollut parempi ja sitten taas flunssa jatkunut.

Nuha kun loppui niin yskä jatkui ja kun yskiminen vihdoin loppui niin parin päivän päästä alkoikin nuha taas. ..

Kuumetta ollut myös pari kertaa ilalla yli 39 ja aamulla ei taas mitään.Terkkarilla ollaan käyty useasti ja kerran saatiin kiireellinen lähete sairaalaan kun epäili keuhkokuumetta mutta onneksi ei ollut.

Sairaalan lääkäri sanoi että voi olla että yskii vielä viikon tai vaikka kolme.Terkkarilta saatiin reilu kuukausi sitten antibioottikuuri keuhkojen krohinaan ja punoittavaan korvaan.

Jälkitarkastus oli kuukauden päästä ja siellä todettiin että molemmat korvat olivat tosi tulehtuneet ja saatiin antibioottikuuri jälleen.

Viikon päästä tyttömme haroi korviaan ja menin taas terkkarille näyttämään ja tulehdus oli ja pysyi joten saatiin toinen anibioottikuuri!

Lääkäri laittoi meille lähetteen korvapolille koska tauti kestänyt jo niin pitkään ja aikakin saatiin tosi nopsaan.

No nyt tänään oltiin siellä ja vaihtoehtoja oli korvan märän imeminen pois tai ajan varaus putkitukseen. Valitsimme tärykalvopiston ja imemisen. Nyt sitten toivotaan joko tämä sairastelu olisi takana päin.Meillä ei siis korvatulehduksesta ole oireita ollut. Nuha vaivannut ainoastaan ja muutamat kuumeiset illat.Toivottavasti säästytte korvatulehduksilta ja tervehdytte pian!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on meilläkin ollut kauhea nuha ja ja nyt kaksi viikkoa tosi raju yöyskä. Saa 1-3 kunnon yskänkohtausta yössä eikä loppua näy.Kaksi kertaa ollaan käyty lääkärissä (yksityisellä), mutta sanovat vaan että ylähengitystietulehdus, todennäköisesti jo neljäs menossa:( Viimeeksi saatiin nuha-ja yskänlääkettä, mutta niistä ei ole ollut apua.En tiedä mitä pitäis tehdä, kun tuo yskä on tosi rasittavaa..varsinkin kun yöllä joudutaan heräämään ja välillä tulee oksennus. Pelkään jo onko mahdollisesti astmaa:(No kaipa se on taas mentävä lääkäriin ja pistettävä kova kovaa vastaa. Tosin oon kuullut että yskää on liikkeellä ja se on sitkeää..-Tiziana

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat