Vierailija

Valtioneuvoston sivuilta löytyy hyvä kooste varautumisesta. Sisällöltään suht. sama kuin mitä KTL:n tyyppi kertoi Kymmenen uutisissa.http://www.valtioneuvosto.fi/vn/liston/base.lsp?r=97053&k=fiRauhoittavaa tietoa minunkin mielestäni. Ei mitään panikointia tai hysterian lietsontaa. Suosittelen!Jos lintuinfluenssa muuttuu pandemiaksi, Suomi on varmaan silti yksi parhaista paikoista olla ja sairastaa.

Kommentit (5)

Oikeastihan Suomi on aika huonosti varautunut, koska täällä on vähän influenssalääkkeitä ja varsinaista mahdollista lintuinfluenssarokotetta tänne ei tulla saamaan kenellekään muulle kuin valtion johdolle. Mallirokotetta ehkä, mutta se a) ei tehoa ja b) tulee liian myöhään. Ainoa hyvä asia on syrjäinen sijainti, sairastuneiden määrä jää kohtuulliseksi. Ihan hyvä kuitenkin että KTL on tehnyt tuollaiset sivut. Turha lietsoa hysteriaa, kun ei varautua voi kuitenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


ja varsinaista mahdollista lintuinfluenssarokotetta tänne ei tulla saamaan kenellekään muulle kuin valtion johdolle. Mallirokotetta ehkä, mutta se a) ei tehoa ja b) tulee liian myöhään.
ihmeestä te oikein revitte näitä johtopäätöksiänne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat