Vierailija

Pois se sieltä jankkaamasta!!!Todella lapsellinen jankkaava riidankylväjä seläntakana puhuja juoruämmä!!! GRRRRRRRRRRR. Ärsyttävä,ihanko joku uhmaikäinen PRKL!!!

Sivut

Kommentit (21)

kun samalla hymyllä haukkuu muita ja puhisee. Tosin kukapa ei olisi joskus. Miksi juuri Minnalle oli vihainen, miksei muille? Kyllä mä tuossa riidassa olisin ehkä Minnan puolella. Tiina tosiaan on hiiri, katsoo vaan välillä tulistuneesti, kun muut kuin kamera ei nää, mutta ei saa suutaan auki, harmi kun talossa tuollaisia kilpailijoita..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se menee mitten vanavedessä ilman mitään kunnolllisia sanomisia ja koittaa olla huomaamaton.Luumuilee vaan muitten selän takana ja ei ole omaa mielipidettä!

Kuvittelee olevansa parempi kuin muut ja haukkuu muita kanoiksi. Ei vaan tajua että on itse pahempi kuin Hanna ja muut kun on aina niin vihainen ja muutenkin vali vali joka asiasta. Sata kertaa mieluummin olisin Hannan kanssa jossain kun on kuitenkin naurava ihminen kun Terhi joka ei löydä kuin vikoja muista koko ajan.

melkein 4-kymppinen nainen kiukustuu kun ei saa mennä omenoita poimimaan. Hittooko sitä laiskaa persettä ei saanut ylös. Olis mennyt vaan, eikä valittaisi

Piha oli täynnä varisseita lehtiä ja siellä täällä oli omenoita ja sieniä.

Kilpailijat olivat menossa ulos töihin, mutta Hanna halusi, että kaikki menisivät yhtäaikaa (heillä oli Pertun kanssa leipominen kesken) ja Minnan kanssa yhdessä sitten päättivät, että näin tehdään...

Terhi ja Tiina menivät ulos tutkimaan tilannetta ja Tiina alkoi keräämään niitä omenia ja sieniä ja Terhikin sitten muutaman poimi.Minna ja Hanna tupisivat sisällä kun Tiina ja Terhi eivät odottaneet kaikkia vaikka niin sovittiin Terhi tuli sisälle ja huomasi tilanteen ja ihmetteli miksi sisällä oli vain jupistu eikä oltu ovea aukaistu ja pyydetty heitä lopettamaan keräilyä ja tästähän sitten riita sai alkunsa. Minna lähti sitten ulos töihin vaikka Perttu, Timo ja Terhi olivat vielä sisällä. Terhi yritti selvittää tilannetta mutta Minna vain hullun kiilto silmissä löi vettä myllyyn. Terhi sai syyt niskoilleen vaikka Tiina se suurimman osan niistä omenista keräsi.Se Minna on aivan kaista.

että Terhi sanoo aina ettei tämä keskustelu johda mihinkään. " minä en sano koskaan niin!" . JA juuri oli minuutti sitten sanonut, " tämä keskustelu on tuhoontuomittu" ja käveli ulos.

Huhhuh, että voi olla ärsyttävä nainen. Ja oikeesti, Terhille pojot siitä ettei alkanut syytellä Tiinaa vaan otti haukut. Totuushan on, että Terhi otti vaan pari omenaa, Tiina kaivoi sienet, marjat yms. Tiinalla ei vaan ollut pokkaa tunnustaa tai puolustaa Terhia. Ja vi*** se Hanna, joka vaan näpersi hiuksia....

Nimenomaa hän ei kieroile seläntakana kuten Minna, Iina ja Hanna tekivät.

Terhi purkaa tunteensa päiväkirjahuoneessa ei toisille kilpailijoille.

Terhi yritti olla sovitteleva ym. mutta Minna vain katsoi halveksivasti. Karsee akka! Kertoohan sekin jotain, että jättää noin pitkäksi aikaa muksunsa (jotka taatusti saavat kärsiä mutsinsa takia!)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat