Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

TOI TERHI ON RAIVOSTUTTAVA!!!!!

Vierailija

Pois se sieltä jankkaamasta!!!Todella lapsellinen jankkaava riidankylväjä seläntakana puhuja juoruämmä!!! GRRRRRRRRRRR. Ärsyttävä,ihanko joku uhmaikäinen PRKL!!!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

kun samalla hymyllä haukkuu muita ja puhisee. Tosin kukapa ei olisi joskus. Miksi juuri Minnalle oli vihainen, miksei muille? Kyllä mä tuossa riidassa olisin ehkä Minnan puolella. Tiina tosiaan on hiiri, katsoo vaan välillä tulistuneesti, kun muut kuin kamera ei nää, mutta ei saa suutaan auki, harmi kun talossa tuollaisia kilpailijoita..

Vierailija

Se menee mitten vanavedessä ilman mitään kunnolllisia sanomisia ja koittaa olla huomaamaton.Luumuilee vaan muitten selän takana ja ei ole omaa mielipidettä!

Vierailija

Kuvittelee olevansa parempi kuin muut ja haukkuu muita kanoiksi. Ei vaan tajua että on itse pahempi kuin Hanna ja muut kun on aina niin vihainen ja muutenkin vali vali joka asiasta. Sata kertaa mieluummin olisin Hannan kanssa jossain kun on kuitenkin naurava ihminen kun Terhi joka ei löydä kuin vikoja muista koko ajan.

Vierailija

melkein 4-kymppinen nainen kiukustuu kun ei saa mennä omenoita poimimaan. Hittooko sitä laiskaa persettä ei saanut ylös. Olis mennyt vaan, eikä valittaisi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat