Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miamin ostosmahdollisuudet? Ja ympäristökin.

Vierailija

Osaisiko joku kertoa mitä Miamista kannattaa ostaa. Vaatteita? Mikä on hintataso ja minne kannattaa mennä? Mitkä merkit ovat suosittuja? Kiitos. Lentoni lähtee kahden viikon kuluttua, lähdenkö tyhjien laukkujen kanssa?

Kommentit (8)

Vierailija

Varsinkin lapsille. Hilfigeriä ja Gapia saa henkkamaukan hinnalla.Infoa kaipaan minä myös, lento lähtee parin kk:n kuluttua! :)

Vierailija

Paitsi, että välimatkat on Floridassa ja Miamissa hirveitä, joten vuokraa auto. Parin taksimatkan hinnalla saat vuorokaudeksi auton. Liikenne on helppoa kuten Jenkeissä aina ja tosiaan pieni matka kartalla on kuitenkin 10-20 km!

Vierailija

Siitä on vuosia, kun viimeksi olin Miamissa, mutta Google-haun tulokset Dolphin Mall ja Aventura Mall kilisyttivät kelloja. Jos haluat nähdä sellaista ylellisyyttä, mitä Suomessa ei näe koskaan, niin mene Bal Harbour Mallille (muista pukeutua siististi). Siellä saat halutessasi Visan vingutettua luottorajan viimeistä senttiä myöten nopeammin kuin arvaatkaan!Varaa tällaisiin ostoskeskuksiin riittävästi aikaa. Tunti tekee vain vihaiseksi, kahdessa pääsee jo vähän vauhtiin.

Uusimmat

Suosituimmat