Seuraa 

Neiti ei suostu millään laittamaan rukkasia käteen. Sormikkaat kelpaavat, mut ei sit mitkään muut.

Paniikki meinaa iskeä kun ei varmaan kohta tarkene enää villasormikkailla.

Vinkkejä kiitos, millä ne sais laitettua käteen.

On laitettu nallelle rukkasia ja nukelle ja kehuttu nallea ja nukkea ku laittavat rukkaset käteen ym.

No, ehkä pitää pitää taukoa rukkasten tuputtamisessa =).

Kommentit (5)

Ja voithan ostaa itsellesikin ja näyttää mallia, että äidilläkin on. Uskoisin, että kyllä hän ne sitten suostuu laittamaan kun todellakin alkaa olla niin kylmä, että rukkasia tarvitaan. Toivotaan ainakin niin....=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mitkä hanskat laitetaan käteen. Kyllä ne rukkasetkin on alkanut pojan kädessä pysyä heti, kun säät ovat tulleet kylmiksi ja poika on huomannut, että kädet paleltuvat sormikkaissa. Viime syksynä pohdin ihan samaa juttua, kun silloin 1,5-vuotias poika kieltäytyi kaikista hanskoista. Mutta kun alkoi tulla viileää, alkoi hän itse pyytää käsineitä käteensä. Muiden lasten malli on myös auttanut eli kun puistossa kaikilla muillakin on hanskat, niin helpommin ne omankin lapsen kädessä pysyvät.

tilan puolesta. Sormikkaat kastuvat tai heikkaantuvat helposti syksyn leikeissä, joten varalla esim. puistossa käydessä tai päiväkodissa on hyvä olla useammat sormikkaat. Villainen sormikas lämmittää märkänäkin lapsen ulkoiluajan verran.

Rukkasia tarvitaan vasta ilmojen kylmettyä. Ne ovat hankalat syksyn leikeissä, sillä ne estävän sormien käytön tarttumisessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat