Sisäovet - halpaa vai laadukasta lapsiperheelle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kokemusta, kuinka halvat sisäovet kestävät lapsiperheessä? Kannattaako edes miettiä ostaa halvinta sisäovimallia, meneekö heti rikki, jos lapsi törmää autolla oveen?

Kommentit (4)

Vierailija

eivät halvimmatkaan laakaovet heti rikkoudu. Ja kyllä ne umpipuisetkin ovet kolhuille menevät jatkuvassa törmäilyssä. Halvoissa ovissa huonoimpana puolena on ehkä se, että ne eivät juurikaan eristä ääntä. Esim. WC:ssä saisi mielestäni olla jonkinlainen äänieristys (tämä täytyy kylläkin ottaa huomioon ilmanvaihtosuunnitelmissakin...)Halvoista ' peiliovista' (kennorakenteisista) ei ole kokemusta, en tiedä onko niiden pinta ohuempaa materiaalia kuin peruslaakaoven.

Vierailija

että eikös aina lapsiperheeseen kannata ostaa sitä kestävintä ja laadukkainta... Turha edes miettiä ovien suhteen!

Niitä käytetään joka ikinen päivä.

KestävääLaatua

Kyllä minä kans suosittelen vahvaa laatuovea, joka kestää. Meillä 3 lasta perheessä ja uusittiin kaikki ovet omakotitaloon jonne muutettiin, kun ne oli aika haperoa tavaraa ja valmiiksi kolhuiset. Ovitehdas Vihannolta saa just sellaiset kun haluaa, suomalainen yritys, puusepät  ovet mittatilaustyönä. Kauan sai etsiä että löyty hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ovet ulos ja sisälle.

AnnaTurusentyttöjä

3 vilkkaan poikalapsen äitinä suosittelen täyspuisia ovia. Hankin vanhat, käytetyt puuovet puuttuviin oviaukkoihin. Kestää paiskomiset ym. Uutta maalia pintaan tarvittaessa. Entisetkin kestäneet 100v.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat