Vierailija

Mitäs hyvää (ja rasvaista) vois iltapalaksi tehä..ois munia, mozzarellaa, kermajuustoa ,kermaa.. ööh.. ehkäpä jauhelihaakin..plus muuta normijuttuja.. nyt jotain hyvää kaivattais..Siis suolaista sellaista. Vinkkejä??Niin joo,pekoniakin ois, tomaattia, kurkkua.. majoneesia.. pliis, vinkkejä?

Kommentit (6)

muovaa jauhelihasta ja munasta taikina, mausta. Leivo sisään nokare mozzarella ja sulje pulla tiiviisti kostein käsin painelemalla (niin, ettei juusto valu sulaessaan ulos). Kääri päälle pekoni, paista rapeaksi ja kypsäksi.



Älä laita jauhelihataikinaan kovasti suolaa, pekonissa sitä jo on itsessään.



Mutta esimerkiksi basilika, mustapippuri hyviä.



Se on vanhentunut teoria, että myöhään illalla ei saa syödä.



Aika moni kansakunta syö päivällisen vasta 22- (esim.- Espanjassa tehdään niin). Vastaavasti syövät sitten kevyesti aamulla ja päivällä lounaalla.



Kokonaiskulutus ratkaisee! Jos joku istuu iltaa miehen kanssa ja haluaa vähän juhlia kokkaamalla poikkeuksellisesti hyvää yöherkkua, niin anti palaa!



-se lihapullia suositellut-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat