Milloin te olette lakanneet käyttämästä hoitopöytää?

Vierailija

Meillä on hoitoalusta pesukoneen päällä ja joskus vielä siinä vaihdetaan vaipat tai kuivatellaan pesun jälkeen. Lapsi on vähän yli 2v. Eräs ystäväni nauroi kun huomasi meillä vielä alustan kylppärissä.

Kommentit (8)

Vierailija

Toisaalta siinä on tosi kätevää laittaa rasvat, pestä hampaat jne. Eipähän tarvi itse kyyristellä missään lattioilla tai sängyn päällä. Meidän tenava on kyl ollu aina aika rauhallinen tapaus, ettei ole tullu mieleenkään hävittää sitä. Pesukonekin on sellanen sivusta " ladattava" , ettei ole edes tiellä, tuo alusta siis.

t.ap

Vierailija

Otat vauvan syliin kannat pesuhuoneeseeseen eli veskiin, otat siinä vaipan pois ja pudotat roskiin (vaipan). Sitten pesu, kävelet olkkariin tai makkariin, istahdat ja vaihdat puhtaan vaipan.

Vierailija

Siinä vaihtui vaippa puoli vuotta. Sen jälkeen vaihdoin alustan päällä lattialla vaipan. Nyt kun poika on 1.5-v, kakkavaipan vaihdan edelleen alustan päällä.

Vierailija

Meillä oli apukeittiön pöydän pääll viritelty itsetehty hoitoalusta, eli vanerilevy, jonka päällä muovitetulla froteella päällystetty patja. e oli MAAILMAN PARAS paikka vaihtaa vaipat - ei tarvinnut itse kyyristyä ja olla huonossa asennossa.

Usein puin myös pojan ulkovaatteita päälle siinä siten, että poika istui alustan päällä pöydällä, kätsää.

Muistaakseni poika oli yli 2v, kun vastentahtoisesti luovuin hoitoalustastani.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat