Vierailija

Kokemuksia. Kondomia ei aina jaksa käyttää kun kuitenkin on toi " vakipano" eli oma mies. Eli joku hormonaalinen ehkäisy olis hyvä. Kierukka ei yhtään houkuttele, mutta suositelkaa ihmeessä, jos on ollut hyvä. Entäs ehkäisylaastarit ja piikit?

Kommentit (10)

muistaakseni suojaus niissä (paketin ohjeen mukaan) oli sama kun e-pillereissä mut ilmeisesti oikeesti kuitenki heikompi, joku puhui joskus jopa 50% mut sitä en kyllä usko, meillä ku tavataan tulla helposti raskaaksi.3:n äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meilläkin käytössä ja ehkäsy teho esitteen mukaan riitävän luotettava oikein käytettynä.Suosittelen.Tuo pakollinen 10minsan odottelu tuo lisää esileikki aikaa:)

Ehkäisypuoli on ollut ongelmana jo pitkään, kun en ole mitään hormonaalista ehkäisyä halunnut. Kortsuja ollaan tähän asti käytetty, mutta nyt vihdoin taidetaan niistä eroon päästä! Jippii! Kiitän ja kumarran :)PS. paljonkos noi patenxit maksaa..? Kpl?

taustana on siis 6 vuoden e-pillerien käyttö, sen jälkeen 3 vuoden lapsettomuus.

nyt 2 lasta ja kolmas tulossa, ja olisi pakko keksiä joku hyvä ehkäisy.en siis halua hormonaalista ehkäisyä, koska pelkään että sillä oli jotain tekemistä lapsettomuuteni kanssa..(joo tiedän että epätodennäköistä, mutta silti.)

toiseksi pilsut aiheutti haluttomuutta, eli teho oli kaksinkertainen.kuparikierukka ei innosta, ei kuulosta hirveän varmalta ja mukavalta käyttäjien kommenttien perusteella..ehdotuksia??

jotka asetetaan emättimeen 10min ennen yhdyntää, niitä saa apteekista ilman reseptiä. Eivät kuitenkaan ole varmoja sanoi lääkäri ja kehotti käyttämään kumia niitten lisäksi mut hyvin ovat meillä ehkässy3:n äiti

no eipä tuo euro/kpl nyt maata mullista. Meilläkin niin harvoin harrastellaan, et sen kivempi sitten jos siitä saa nauttiakin kunnolla (ilman elmukelmuja ;)..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat