Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (24)

Nyt puhutaan TAVALLISESTA INFLUENSSASTA,joka jyllää täällä joka vuosi!Jos kunto on huono sen sairastamisen takia mahd. lintuinfl. tarttuu helpommin.

Itse olen omalla lapselleni rokotteen hakenut tk:n kautta ja reseptillä haen apteekista.

Pitäisikö odottaa ilmaisia massarokotuksia, ehkä ei. Tämä rokote maksaa noin 10 euroa.

Sitäkin enemmän odotan sitten niitä täsmärokotteita, jos se pandemia iskee.

Nyt on suositus, että lapset ja riskiryhmät rokotetaan, rokotatteko itsenne? Itselle samalla otin normaalin influenssarokotteen, vaikken riskiryhmää olekaan. Soitin tk:seen jo ennen annettuja suosituksia ja kai se kannattaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

millään tavalla ottamatta kantaa rokotteen tarpeellisuuteen tai tarpeettomuuteen, niin täytyypä kommentoida...Ihanko tosi, että jättäisit jonkun vaivaisen kympin rokotteen antamatta lapsellesi kyseisen periaatteen vuoksi?

Sairaat ihmiset ikään katsomatta kuuluu ja vanhukset, koska elimistö ikääntyessä rappeutuu, jolloin kaikki sairaudet on riskaalempia kuin terveelle ihmiselle. Aika ihme syy sulla olla ostamatta rokote Omalle Lapsellesi.

tarkoitatko lintuinfluenssaa? Vai oletko tosissasi tavallisesta flunssasta? Eiköhän se kuulu elämään, ei joka pöpöä pidä estää rokotuksilla tai kannat vaan vahvistuvat.

Riskiryhmät tarkoittaa vakvasti/kroonisesti sairaita(esim. sydänpotilaat) sekä yli 60-vuotiaita vanhuksia. Terve lapsi on kaikkea muuta kuin riskiryhmään kuuluva. Tottakai me kaikki olemme riskissä sairastua, mutta se on eri asia kuin riskiryhmään kuuluminen.

.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Kaikki aiempienkin vuosien rokotteet yhdessä auttavat ja rakentavat suojaa myös mahdollista pandemiaa vastaan. Kylläpä olen iolinen että olen nyt jo 4 vuotta tilannut resepitit terveyskeskuksesta ja rokotuttanut koko perheeni!! Jo 1-vuotiaalle voi antaa ensimmäisen ifluenssa rokotuksen. Näin meillä, uusin tänään taas reseptit ja ensiviikolla mennään perheen voimin yhdessä terveyskeskukseen rokotukseen. Pieni vaiva, hyvä mieli! (0=

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat