Vierailija

Kiitos ja kumarrus!

Kommentit (4)

ole tehty kompromisseja. Ollaan oltu tyytyväisiä ja poikakin tykkää. Se on myös sen verran korkealla, että lapsi näkee hyvin ulos. Autossa viihtyminen parani huomattavasti sen jälkeen. Hankala puoli Izi Kidissä on se, että sen asentaminen paikalleen kestää hetken. Jos istuinta tarvitsee usein vaihdella autosta toiseen, niin voi olla vähän hankalaa. Toisaalta asentamiseen kehittyy sitten varmaan parempi rutiini kuin meillä on.Meillä oli vähän aikaa lainassa Britaxin two-way Elite, tosi huteran tuntuinen.

Tai voiko käydä niin, ettei mahdukaan? Ihan tuommoseen Toyota Corollaan oltaisiin sitä laittamassa... kokemuksia?Ja kaikki muutkin mielipiteet tervetulleita!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja toisessa HTS Be Safe Kid (ei kuit. Izi-malli). Kumpikin ovat hyviä, Britax on tilavampi, mutta todellakin huteramman tuntuinen, vaikka hommasimme siihen sovituspalankin. HTS:n vyöt on mun mielestä helpompi kiinnittää, kun olan yli tulevien vöiden kappaleet ' napsahtavat' paikoilleen ennen lukkoon laittamista. Britaxissa ote lipeää aina ja vöiden kiinnitys on vaikeampaa (ei ole tekniikka hallussa?). Nyt 2½-vuotiaalle tuo Britax on kyllä tilavampi istua selkä menosuuntaan, HTS:ssä ei paljon jalkatilaa jää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat