Seuraa 

Taas levoton yö takana-heräämiset 1-2h välein eikä jälleenkään johtuneet nälästä. 2 ekaa kertaa käänsin kylkeä ja poika oli nukahtanut itsekseen (koska ei ollut kunnon ininää tai itkua), muut kerrat yritin syöttää ja sitten pepusta heijaamalla sain uneen. Lopulta mieheni nousi klo 6 ja toi pojan viereen puoli 8 jonka jälkeen vajaa tunti nukuttiin. Kauhean vähät unet kuitenkin taas kun vasta 24 alkoi nukkua.......Pojalla tuntuu alkaneen olla taas ilmavaivoja. Voikohan ne johtua NAN-maidosta jota olemme tosin jo muutaman viikon antaneet pullosta? Toisaalta meillä Cuplatonin loputtua ovat vaivat taas alkaneet pahentua, Disflatyl ei ole auttanut ja sekin loppu... Jos ilma ei kiertäis niin mahassa niin nukkuisi varmasti paremmin!?Vielä otamme keinoja mielellään vastaan. Jätkä yhä kitisee ja kokeilen josko hetkeksi nukahtaisi vaunuihin tutilla ja heijauksella mutta ei.

Kommentit (2)

Hei!Oletko jutellut asiasta neuvolassa? Suosittelisin ehdottomasti ottamaan yhteyttä neuvolaan jos tilanne mielestäsi paha. Onko vauva ennen tuon nan-ruokinnan aloittamista ollut rinnalla vai pullolla? Pullottelussahan ilmaa voi tulla enemmän mahaan kuin rinnasta syödessä. Auttavatko röyhtäytykset? Meillä poika ei kylläkään kovin pienenä vielä osannut kunnolla röyhtäistä. Mutta suosittelen kuitenkin kysäisemään asiaa neuvolasta :)

Meillä on samanikäinen vauveli kuin sinulla ja melko rikkinäisiä ovat meidänkin yöt vielä - meillä kuitenkin syödään aina, kun herätään eli kahden tunnin välein... Tosin noin viikko sitten tyttö alkoi nukkua sen ensimmäisen unijakson pidempään eli n 4-5 tuntia : )Muistan aikaisempien lapsien ollessa vauvoja, että kun erehdyin syömään esim tuoretta ruisleipää tavallista runsaammin, vauvoillakin oli ilmaa mahassaan enemmän. Olisitko syönyt jotain - kaalia, omenaa, ruisleipää jne - joka aiheuttaisi vauvallesi vatsanväänteitä?Löysin tälläisen sivuston, josta voi olla apua myös muille - käy katsomassa josko sieltä löytyisi ratkaisu tilanteeseesi.http://www.lapsiperhe.net/unihiekka/Jaksamista : )Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat