Vierailija

Miten tekisin sen? Ehdotuksia? Irtisanon siis itseni.

Kommentit (5)

kehen törmää missäkin/miten jutut liikkuu jne. eli siltoja ei kannata polttaa takanaan. Vaikka kuinka tekis mieli sanoa suorat sanat! Mutta se on sitten eri asia jos rakentavassa hengessä tulee mahdollisuus sanoa, miksi halusit vaihtaa työpaikkaa. Ehkä k-päinen pomo ottaisi muutaman vinkin takataskuun ja yrittäisi kehittää itseään/firman toimintaa?

Onnea! Minäkin toivoisin olevani samassa tilanteessa vaikka pomo ei ihan k-pää olekaan, mutta kaikenlaista...

Nimittäin niitä siltoja saatat tarvita joskus. Se mitä ajattelet henkilökohtaisesti hänestä pidä se omana tietonasi. Katsos maailma on pieni ja jos syyllistyt herjaukseen sana kiirii sinusta kuin kulovalkea. Pomo on aina sinun yläpuolella. Paikallesi löytyy aina uusi ihminen et ole korvaamaton vaikka siltä ehkä tällähetkellä tuntuu... Uudesta työpaikasta lähti juuri se joka vihasi uutta pomoasi....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä sanoin niin, että on päässyt käymään sillä tavalla, että hain erästä paikkaa, tulin valituksi ja aion aloittaa siellä silloin ja silloin.Todennäköisesti sinunkin työnantajaasi kiinnostaa miksi haluat paikkaa vaihtaa, joten anna rakentavaa kritiikkiä ja syyt asiallisesti. Vaikka miten tekisi mieli sanoa suorat sanat - pysy silti asialinjalla (virtuaalikeskusteluja voit käydä omassa päässäsi ja naureskella niille :-)Onnea uuteen työpaikkaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat