Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tiedän erään tytön joka on jäänyt juuri kiinni huumeista ja taposta.. hän on sosiaali- ja terveysalalle ja suuntautuu lapsiin ja nuoriin.. eli pian juuri sinun lapsesi päiväkodissa saattaa olla hoitaja joka on tappanut toisen ja piikittää itseään!!!!! ja koulu antaa hänen jatkaa sossu alaa..

Kommentit (8)

Jos on noin nuorikin. Ja jos ei edes syytettä saanut, ei kuulosta 100 % varmuudelta! Eikä sitä loppuikäänsä tarvitse nuoruuden virheitä mukanaan kantaa. Ja jos tekee uudestaan jotain vastaavaa niin nehän tulee sitten myös rikosrekisteriin. Kyllä toi 5 vuottakin rajoittaa aika paljon, eihän se nyt voi mennä edes harjoitteluun tms. oman alan hommiin.

ennen työsuhteen virallistamista mikäli työssä ollaan lasten kanssa tekemisissä. Kukaan ei voi häntä palkata mikäli rikosrek.otteessa on jotain.

Huumehomma onkin sitten vähän kinkkisempi. Jos työnantaja ei vaadi huumeseulaa, työsuhde tod. näk. alkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykyään on sellainen laki, että lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvitetään.

Se, että tyttö lopettaisi nyt koulunsa ei varmasti auta ketään.

haluaisitko sinä lapsellesi hoitajan joka on tappanut toisen ihmisen ja käyttää huumeita? Eiköhän ole tyttö tullut vähän väärälle alalle? Entä jos saisit tietää että tällähetkellä lapsellasi olisi samanlainen hoitaja kuin tämä tyttö.. miten reagoisit? antaisitko hänen hoitaa lastasi?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat