Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eivät kai lapset jatkuvasti nuku?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi herää yleensa kymmenen aikaan ja sen jälkeen loppuu surffailu, paitsi tytön kanssa voidaan vielä googlesta etsiä kivoja kuvia. Iltaisin surffailen myös lastenohjelmien aikaan.

Aamiaisen jälkeen siivoamme paikat pikaisesti, sitten isommat lähtevät kouluun, pienemmät askartelevat/piirtävät/muovailevat/värittävät ja tämän jälkeen he yleensä leikkivät puolisen tuntia keskenään. Silloin ehdin tyhjätä tiskikoneen ja pyykkikoneen ja istahtaa palstalle; voisin myös lukea, kirjoittaa, siivota lisää...

Leikin jälkeen käymme ulkona, laitamme lounaan, syömme ja sadun jälkeen lapset menevät unille, jolloin ehdin viedä puhtaat vaatteet kaappiin, aloitella ruuanlaittoa, siistiä paikkoja jos jotain siistittävää on (yleensä ei ole) ja käväistä palstalla.

Unien jälkeen on välipala, musiikinkuuntelua, jumppaleikkejä minun kanssani, ulkoilu, lastenohjelmat/ruuanlaitto ja ruokailu. Sen jälkeen mieheni ottaa hetkeksi ohjat käsiinsä ja minä pääsen harrastuksiin tai vaikkapa palstailemaan, yleensä en sitä illalla enää viitsi tehdä.Ehtiihän tuota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat