Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Oisko esittelykierroksen aika?!1. Perheesi

2. Missäpäin Suomea asutte?

3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

4. Töissä? Minkälaista työtä?Laitetaan jotain ekstra tietoa myös, mutta näillä saa jo jotain käsitystä teistä!1. Minä pian 27v, mies 30v ja Peppi-tyttö 1v9kk.

2. Asumme hämeessä Hämeenlinnan kupeessa.

3. Asutaan omakotitalossa (-90), muutimme tähän viime pääsiäisenä ja nyt on tilaa vauvalle jos toisellekin.4. Olen töissä miestenvaateliikkeessä ja olen päivät jaloillani. Aika rankaksi käy ainakin loppua kohti. Tässä raskaudessa tuntuu olevan kyllä rankkaa jo nyt.Minä ja mieheni ollaan pidetty yhtä n. 9 vuotta. Ei olla naimisissa, käytän ei väkisin vaan väsyttämällä taktiikkaa=). Meillä on hurjan kiva tilanne siinä mielessä, että mummu, vaari ja mamma asuu tosi lähellä, joten kun apua tarvitaan sitä yleensä myös saadaan.No, mutta nyt on teidän muiden vuoro!

Sivut

Kommentit (37)

...vaikka muuten olen taustaillut, ei oo jaksanu ku lukea ku on ollu niin väsy :)1. Perheesi

Minä 32, mies 36, poikapuoli 16, yhteiset pojat 5 ja 1. Kolmannen (oman) ja viimeisen laskettu aika 24.4. Tuleekohan pesueeseemme neljäs poika?2. Missäpäin Suomea asutte?

Stadilaisia ollaan3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

Omakotitalo valmistuu tässä tai ensi kuussa, miten ehditään raksalle... Tällä hetkellä mekin asutaan samalla tontilla ja anopin kanssa saman katon alla...4. Töissä? Minkälaista työtä?

Töissä, oma yritys kauneudenhoitoalalla.Oli tosi mukava lukea teistä! Toivon, että väsymys pian vähenisi ja jaksaisin osallistua aktiivisemminkin seuraanne. Vointeja kaikille!UaManina 12+5

1. Perheesi

Minä 29 v, mies 31 v, tyttö 2 v.2. Missäpäin Suomea asutte?

Virallisesti Pohjanmaan puolella, mutta sydämeltämme olemme

etelä-pohjalaisia.3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

Muutimme uuteen omakotitaloomme huhtikuussa. Maalla asumme ja

anoppila on samassa pihassa 20 metrin päässä.4. Töissä? Minkälaista työtä?

Itse apteekkialalla. Mieheni on sähköpuolen DI. Sivutoimisena

viljelemme mieheni kotomaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olen 31v, mieheni 36v, poikani edellisestä liitosta 11v sekä 13v, Miehelläni kaksi meillä jokatoinen viikonloppu vierailevaa poikaa 7 ja 10v Sitten tietenkin karvakorvamme Sanna rotua bullmastiffi ikää 7,5v.Espoossa asumme, omakotitalossa.

IT alalla olemme mieheni kanssa molemmat, minä konsultin roolissa, mieheni esimies tehtävissä.

1. Perheesi

Minä 24, mies 27 , sekarotuinen hauvavauva 5kk. Vähän jännäilen kuinka tuo koiruli suhtautuu uuteen tulokkaaseen, mutta toisaalta se on tottunut jo melko pieniin lapsiin.

Yhtä on pidetty about 7kk, josta kihloissa 5... Nopeeta toimintaa, sanoo moni. Niinpä.2. Missäpäin Suomea asutte?

Turussa. Minä olen tältä seudulta kotosin, eikä mua kovin helpolla täältä pois saa... 30-40km Turusta voisin muuttaa, saadakseni kohtuuhintaisen omakotitalon (siis joskus tulevaisuudessa).3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

Vielä tovi asutaan vuokrakaksiossa. Kuun lopussa muutetaan omaan kolmioon, jonka remppa käynnistyi eilen =) Ihanaa4. Töissä? Minkälaista työtä?

Päätoimisesti opiskelen amk:ssa, kolmatta vuotta. Opinnoista ei jää paljon muuta uupumaan kuin lopputyö ja harjoittelua. Lisäksi olen osa-aikatyössä kassatarjoilijana 25-30h/vko. Aika rankkaa siis on. Ajattelin kyllä lopettaa työt vuoden vaihteessa ja keskittyä hetkeksi opintoihin.Iglu ja Kepa rv14+3

1. Minä ja avomiesi ollaan kumpikin 19v. ja sitten Emma-tyttö jolla tulee pian 11kk täyteen2. Asustellaan Helsingissä3. Kerrostalossa, jonne menataan mahtua nyt sitten vielä tämän toisenkin lapsen kanssa4. Töissä en ole, eikä ole mitään ammattiakaan, nyt olen kotiäitinä, ja meinaan vielä pysyäkkin ainakin siihen asti että kakkonen on vuoden, mutta mielummin vanhempikinMinä 31 ja mies 33v. Asustelemme Keski-Suomessa pienemmällä paikkakunnalla mukavassa rivariasunnossa. Olen luokanopettaja ja opiskelen työni ohessa erityisopettajaksi. Perheeseemme odotellaan esikoista, ja vauvanhoitajaksi on lupautunut kilttiäkin kiltimpi kultainennoutajamme:-)

Syysloma alkoi tänään, nyt hymyilyttää!

1. Perheesi

Minä 27v, mies 31v, tyttö 1v5kk ja eläimet kissa ja maakilpikonna2. Missäpäin Suomea asutte?

Länsi-Helsingissä3Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

Kerrostalossa vuokrakolmiossa asustellaan..haaveena vielä joskus saada oma piha..4. Töissä? Minkälaista työtä?

Toimihenkilönä työskentelen erään suurehkon ja kansainvälisen yrityksen myyntiosastollaLaitetaan jotain ekstra tietoa myös..

Mitäköhän tähän laittaisi...No, tarkoituksena kasvattaa lapsista kaksikielisiä (mies virolainen) mutta tuo on ainakin esikon kanssa takkuillut;keskenään puhumme suomea ja usein mies puhuu sitten myös lapselle huomaamattaan pelkkää suomea. Pelastuksena tietenkin viron reissut, jolloin ympärillä puhutaan vain viroa (anoppi ja miehen sisarukset eivät osaa suomea).

Vastaanpa minäkin, kun viimein sain rekisteröidyttyä... Palstaa olen kyllä seurannut jo jonkun aikaa. Oma aika vaan tuntuu olevan kortilla kun nukahdan edelleen esikoista nukuttaessani kahdeksalta illalla. Nyt tyttö nukkuu päiväunia niin äiti pääsi koneelle! (vaikka pitäisi kyllä tehdä jotain puhtaan pyykin vuorelle!!!)1. Minä 29, mies 31, esikoinen 1v11kk, sekä lapinkoira 3v.

2. Asutaan maalla pääkaupungin kupeessa

3. Omakotitalossa asutaan kallion päällä keskellä metsää;)

4. Töissä olen terveydenhoitoalalla, teen 4-päiväistä viikkoa ettei esikoisen tarvitse olla 5 päivää viikossa hoidossa.Lala + masuasukki rv14+1

1. PerheesiAviomies 32 v, esikoinen 2,5 v ja miehen poika 5 v. Minä olen 28 v. Yhtä on pidetty 4,5 vuotta, joista 1,5 v naimisissa.2. Missäpäin Suomea asutte?Turun seudulla.3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?Nykyisessä omakotitalossa ollaan asuttu puolitoista vuotta.4. Töissä? Minkälaista työtä?Työskentelen lakimiehenä.

Olemme Uusioperhe, perheeseeni kuuluu itseni lisäksi avomies ja minun poikani 11v ja 7vasuvat arjet isällään. 4v poika ja tyttö 5v asuvat arjet meillä. Tämä masukki on siis ensimmäinen yhteisemme:-)Asumme Lohjalla, rauhallisella pientaloalueella, rivitalossa.Olen töissä lastenhoitajana, koulutukseltani visualisti.Ponnari ja masukki 13+6

No, laitanpa minäkin.1. Meitä on mies 26v, minä 25v, esikoinen 1v8kk

2. Asumme Etelä-Pohjanmaalla pienessä kunnassa, teimme keväällä comebackin opiskelujen jälkeen.

3. Kunnan vuokrarivarissa kolmiossa asutaan ja aiotaan mahtua vielä toisenkin muksun kanssa siihen. Naapurit kaikki mummeleita ja papparaisia. Haaveissa oma talo jossakin/johonkin, mutta tuskin ennen kuin molemmilla työpaikasta varmuus.

4. Olen luokanopettaja, eka luokka kierroksessa ja tulevaisuudesta ei hajuakaan kun nuo kuntarakenteetkin muuttuu totaalisesti. Jos nyt ensin vaikka äitiyslomalle ja haistellaan tuulia... Sen olen huomannut, että luokanopettajan työ raskaana olevalle on vaan aika raskasta, vaikka toisin voisi joku kuvitella, sekä myös vaarallista. Toivottavasti nyt joulun yli pystyisin olemaan töissä.Niin, naimisissa on oltu 2 vuotta ja rapiat, sitä ennen kihloissa 5 vuotta ja kaiken kaikkiaan yhdessä kohta 11 vuotta. Eli teinirakkaudesta tämäkin suhde on kypsynyt :)eikkuli ja hippu 15+3

1. Perheesi

Mies ja minä, vähän päälle parikymppisiä ollaan. Mies hiukan mua vanhempi.2. Missäpäin Suomea asutte?

Oulun seudulla3. Kerrostalo, rivitalo, omakotitalo?

kerrostalossa nuoripari4. Töissä? Minkälaista työtä?

opiskelenOnnellisina ja kiitollisina odotellaan vauvaa, toivotaan että kaikki menee hyvin ja huhtikuussa syntyisi vauveli. :)

...vastailisin, vaikka olen viihtynyt enemmän tuolla Jyväsmammmojen listalla. Aina kyllä tulee luettua huhtiksetkin, kun Jyväsmammoissa meitä huhtikuulaisia ei ainakaan toistaiseksi ole montaa.1. Itse olen 24-vuotias ja mieheni on 27. Naimisissa ollaan oltu reilu vuosi, yhdessä melkein kuusi vuotta. Esikoista odotamme.2. Asutaan siis Jyväskylässä.3. Kerrostalossa keskustassa, kuitenkin tosi rauhallisella paikalla. Puisto näkyy toisista ikkunoista ja toisista oma iso piha. Muutettiin kesällä, rempan loppu häämöttää, vihdoin. =) Ydinkeskustaan kävelee 10 minuuttia.4. Opiskelen yliopistolla historiaa, gradua aloittelen hiljalleen. Siinä sivussa kaupassa töissä. Graduaineistokin odottaisi luetteloimista museolla.Elliina 13+5

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat