Seuraa 

Tosiaan, perheessä kun on jo yksi lapsi (kohta 7v), niin olisi kiva huomioida myös tuleva isosisko " sisaruspakkauksella" , ettei tunne itseään ulkopuoliseksi. Toiseksi, isälle ei viitsi ihan mitään " Näin hoidat vauvaa" -opastakaan hankkia, koska siitäkin on jo kokemusta. Eli mitäs olette iskän ja tulevan isosiskon/-veljen pakkauksiin laittaneet, jos olette olleet vastaavassa tilanteessa??

Kommentit (2)

sellaiset t-paidat vaikka, missä lukis iskällä jotain et " paras iskä" ja sisaruksella " paras sisko" tai " paras veli" tms... Vähän laimeet nää mun tekstit täs mut siis tajuatte idean, eikö?

ja sit vois vaikka laittaa vielä vauvallekin sellaisen paidan tai bodyn, jossa lukis jotain tollasta...?

Minuakin kiinnostaisi tuo sisarpakkaus! Onko jollain hyviä ideoita? Olen isälle tehnyt pakkausta, ja siitä onkin muodostumassa melkoisen muhkea. Pakkaukseen tulee kaikenlaisia vauvanhoitotarvikkeita hoitoalustaa ja rintareppua myöten, pari lelua, vauvan yöpuku, suklaata ja salmiakkia, autolehtiä, korvatulpat, kumihanskat ja pyykkipoika vaipanvaihtoon, konjakkia ja kuoharia, energiajuomaa, pyyhkeet vauvalle ja isille jne.Nyt pitäisi vielä väsätä sisarpakkaus 11-vuotiaalle isosiskolle, ja se onkin osoittautunut paljon kinkkisemmäksi kuin isyyspakkaus. Isosiskolle en viitsisi laittaa paljon mitään vauvanhoitotarvikkeita, ettei tule sellainen fiilis, että hänelle sälytetään jotain vastuuta vauvanhoidosta. Jotain vauvaan liittyvää olisi kuitenkin kiva keksiä.

Jotain ideoita on jo:- valokuvakehys johon voi laittaa kuvan sisaruksista kun vauva on syntynyt

- jokin lapsille suunnattu kirja vauvasta/sisaruksista (voi olla mahdoton löytää)

- tyttöjen lehtiä (samalla idealla kuin isän autolehdet eli hiukan omaa ei vauvaan liittyvää ajankulua)

- korvatulpat että saa nukuttua vaikka vauva huutaa

- vauvan lelu jotta sisko voi leikkiä pikkusiskon/-veljen kanssa

- jokin koko perheen peli, jota voidaan yhdessä pelata (ajatuksena että vanhemmallekin lapselle pitää riittää aikaa vauvan tulon jälkeenkin)

- joskus näin kaupassa " lasten kuohuviiniä" eli limua jota myytiin shamppanjapullon mallisessa pullossa. Sitä voisi ostaa pikkusisaren syntymän juhlistamista varten, samaan tarkoitukseen myös karkkipussiAika paljon näihin tuntuu saavan rahaa uppoamaan, mutta toisaalta kaikki mitä olen hankkinut on sellaista, mikä pitäisi joka tapauksessa hankkia.Onko jollain lisää ideoita? Olisi kiva kuulla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat