Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun kerta koirille saa antaa ihmisten särkylääkettä, niin mikä olikaan annostus?Täällä just annoin puolikkaan lasten Ibusalin eli 100mg ibuprofeiinia isolle koiralle (saksanseijoja)Olikohan ihan sopiva annostus??

Kommentit (9)

Meillä oli kissa tosi huonona kesällä ja lekuriin pääsyä odotellessa olisi tehnyt mieli antaa jotain lääkettä. En kuitenkaan antanut kun en ollut varma. Tarkistin sitten lääkäriltä, olisinko voinut antaa vähän Panadolia, hän sanoi että siihen kissa kuolee. No, tää nyt oli kissasta, mutta varmista eläinlääkäriltä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sama ja veren hyytymiseen. Joku lääkäri antaa luvan ja sit toinen kieltää. En enää sitä anna.On vaan nyt koira huonona liikkumisen takia, nuo lonkat. Vetreytyy kyllä päivän mittaan.

Tämä tietoni on luotettava. Koirallamme oli selkäkipuja usein ja kävimme paljon eläinlääkärissä. Siellä oleva eläinlääkäri sanoi, että jos oireita alkaa tulla kotioloissa lisää niin voimme antaa ketoriinia ruuan kanssa 1/4 25 mg tabletista kaksi kertaa päivässä (koiramme oli pieni).Hän nimenomaan sanoi, että muut särkylääkkeet ovat vaarallisia. Liittyi kaiketi veren hyytymiseen tms. eli ei ihan pikku juttu.Soita eläinlääkärille aina tällaisissa tilanteissa, älä anna itse mitään lääkkeitä jos et ole täysin varma. Ajattele jos aiheutat lisää kipuja tai jopa kuoleman näillä lääkkeilläsi.

Eläinlääkäri sanoi, että muut ihmisten särkylääkkeet vaarallisia koiralle. Älä anna missään nimessä niitä enää!Ketoriinia saa antaa ainoastaan (ketomix tms). Annostus esim pienelle koiralle 1/4 25 mg tabletista 2 kertaa päivässä ruuan seassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat